2016 m. rugpjūčio 27 d., šeštadienis

MAC akių šešėliai Laundry Daze


Dar vienas pasakojimas šiandien apie MAC, negaliu pasakyti, kad MAC šešėliai tobuliausi pasaulyje, ne, man labiau patinka Urban Decay, tačiau MAC nėra prasčiausi, o spalvos tikrai labai gražios. Būtent todėl, pasitaikius galimybei stengiuosi papildyti savo nemažą MAC kosmetikos kolekciją, šį kartą - MAC keturių spalvų akių šešėliai Laundry Daze iš Shop MAC, Cook MAC kolekcijos.

Shop MAC, Cook MAC kolekcija iš senų 2012 menų, tačiau nei spalvos, nei pati kolekcijos mintis nenusileidžia, man be galo patinka















Mano nuomonė:


Aš įsimylėjau tamsiai mėlyną atspalvį, kuris atrodo tiesiog tobulai, priklausomai nuo intensyvumo, gali būti nuo mėlynai -pilko iki tamsiai mėlynos spalvos metaliko. Geltona spalva irgi patiko, pigmentuota, tačiau tusi šiek tiek blizgučių, na o balta - topų topas, ne shimeris šviesiai mėlynas, tai suteikia šešėliams frost šalto atspalvio. Nusivyliau pilku atspalviu, jis mažiau pigmentuotas, matinis, tinka tik šešėlių sklaidymui. 
Kaip aš jau sakiau, šešėliai gerai pigmentuoti, su šešėliu pagrindu laikosi visą dieną, o makiažai gaunasi ryškūs ir gana drąsūs. Dar vienas pliusas - įpakavimas, jis klasikinis, juodas, puikiai matosi šešėlių spalvos, jeigu turi daugiau palečių, atskirti kuri kur labai lengva.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad jeigu turiu galimybę, būtinai nusipirksiu dar MAC šešėlių palečių, dabar labai noriu rudų atspalvių su matiniu juodu.
MAC kosmetikos ieškome PC Panorama Vilniuje ir PC Akropolis Vilniuje ir Kaune.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig