2016 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

SVR rutulinis antiperspirantas nuo prakaitavimo SPIRIAL


Jeigu tikrą draugystę tikrinama laiku, tai geras dezodorantas tikrinamas karštu oru. Jokios paslapties, niekas nenoriu šlapių pažastų ir prakaito kvapo, todėl vis bandome naujus ir naujus dezodorantus. Neslėpsiu, turiu labai didelę problemą su prakaitavimų (dėl hormonų ir skydliaukės ), būtent todėl labai ilgą laiką naudojau tik vyrams skirtus antiperspirantus, kurie labai gerai stabdo prakaitavimą, plius apsaugo nuo nemalonaus kvapo, bet pagaliau pradėjau labai pasitikėti SVR kosmetikos priemonėms, todėl išdrįsau išbandyti ir dezodorantą.




Gamintojo aprašymas:

Intensyvaus poveikio antiperspirantas-dezodorantas.

Normaliam, gausiam prakaitavimui. Sugeria drėgmę, reguliuoja prakaito išsiskyrimą. Bekvapis, be parabenų ir alkoholio, nepalieka dėmių ant drabužių.  

Talpa: 50 ml.

Kaina: 10,50 EUR

Kur ieškoti: vaistinėse (aš radau www.eurovaistine.lt)

Įpakavimas:










Mano nuomonė:

Asmens higiena yra be galo svarbu, kaip ir sakiau, nemalonus kvapas ir prakaitavimas nepatinka niekam. Jeigu žiemos metu tą problema nesijaučia taip stipriai, vasarą prakaitavimo ir nemalonaus kvapo aštrėja. Užtenka tik užeiti karštą dieną į viešąjį transportą, puikiai viska suprasite. Ką daryti? Sakyčiau netaupyti pinigų ir pasirinkti tinkamą priemonę, viena iš tokiu SVR rutulinis antiperspirantas  nuo prakaitavimo SPIRIAL.
Kodėl man jis patiko? Dezodorantas neturi kvapo, tai nėra iš tų variantų, kai stiprus dezodoranto kvapas turi užgožti prakaito kvapą, jis nėra kvapnus, jis yra veiksmingas. Konsistencija kreminę, nedirgina odos ir nesukelia alergijos ( daugelis purškiamų dezorodantų man sukelia alergiją), gerai apsaugo nuo prakaito (būkime realistais, tikrai ne 48 valandas, tačiau pakankamai gerai), netepa drabužių i tinka net labai jautriai odai. Ar rekomenduoju? O taip, man tikrai labai patiko, bet dar labai noriu išbandyti ir kremą.

PR sample




SHARE:

2 komentarai

  1. Hm, pirmą kartą matau šią firmą.. Nes vaistinėse kažkaip neieškodavau, o pirkdavau visada lietuviškus, kur ir prekybos centruose yra, ir kosmetikos parduotuvėse. Bet čia gera m intis - vaistinėse gal labiau tikėtina, kad mažiau kenksmingų medžiagų jie turės..

    O dėl pačio prakaitavimo.. Aš, po teisybei, jį jausdavau ir žiemą viešajame transporte, kaip ir daugelį kitų kvapų, beje.. Tai kadangi jau draugas senokai man burbėjo, jog dabar ne akmens amžius ir naudoti automobiliai išsimokėtinai visai nebrangiai kas mėnesį išeina, tai visgi mečiau aš tą viešąjį.. O kai priminei apie tuos kvapus, tai brr.. Jau buvau pamiršus :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. išbandžiau tik SVR SPIRIAL EXTREME tai labai patenkinta ir didelis pliusas, kad vartoti reik retai

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig