2016 m. rugpjūčio 4 d., ketvirtadienis

YSL ROUGE VOLUPTÉ SHINE OIL-IN-STICK (spalva 43 rose rive gauche)


Prieš padedant rašyti blogą niekada nebūčiau pagalvojus, kad gausiu vardinį, tik man skirtą YSL lūpų dažą su mano vardu. Neslėpsiu, tikrai malonu. YSL nėra naujokas mano kosmetinėje, pastoviai žiūriu visas naujas kolekcijas ir Promo Nuotraukas, man labai artimas YSL stilius, makiažo atlikimo variantas ir Promo modelio įvaizdis. Šiandien mano rankose YSL ROUGE VOLUPTÉ SHINE OIL-IN-STICK, tai garsieji ir labai populiarūs lūpų dažai. 




Gamintojo aprašymas:



Rouge Volupté Shine Oil-in-Stick lūpas puoselėjantys dažai dovanos Jums žėrinčią ryškią spalvą, o lūpos ilgiau išliks sudrėkintos.
Talpa: 4g
Kaina: 34,95
Kur pirkti: Dougas ir Kristiana
Įpakavimas:








Rezultatas:




Mano YSL kosmetikos šeima ;-)




Mano nuomonė:

Šnekant apie YSL kosmetiką, drąsiai galiu rekomenduoju kremines pudras, maskuoklius ir blakstienų tušus (ypač spalvotus, nes spalvos nėra ryškios, o labai subtilios: chaki, tamsiai violetinė, mėlyna, pilka). Tačiau aš niekada nesu bandžiusi YSL ROUGE VOLUPTÉ lūpų dažų, pasakysiu dar daugiau, net nežinojau, kad egzistuoja tik skirtingų rūšių: paprastieji, shine, oil ir t.t. Wow, kiek daug aš praleidau, būtinai nueisiu į parduotuvę apžiūrėti asortimento ir atspalvius.
Šnekant pie YSL ROUGE VOLUPTÉ SHINE OIL-IN-STICK lūpų dažų įpakavimą, jis tikrai prabangus, traukia akį ir atrodo labai stilingai. Auksinis lūpų dažų dėklas, prabangus logotipas, be jokios abejonės jaučiasi, kad rankose laikai YSL.
Man labai pasisiekė su atspalviu, jis labai švelnus, kreminis, rožinis be blizgučių. Lūpų dažai drėkina ir puoselėja lūpas, aš specialiai pasidariau nuotrauką parodyti jų konsistenciją, ji kreminė ir labai minkšta. Lūpų dažai turi lengvą, vaisų aromatą, nemanau, kad jis gali erzinti, tačiau prieš perkant rekomenduoju įvertinti. YSL ROUGE VOLUPTÉ SHINE yra drėkinamieji lūpų dažai, spalva išsilaiko ant lūpų apie geras 2-3 valandas, jeigu nieko nevalgyti.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad tikiuosi, kad naujoji pažintis su YSL Beauty pasauliu tik prasideda. Ačiū, YSL už išskirtinį dėmesį.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig