2016 m. rugpjūčio 4 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.08.04


Labas rytas, mano brangieji, šiandien ketvirtadienis (už lango lietus ir niūrus oras, liko vos vienas mėnuo iki vasaros pabaigos, aš spėjau peršalti ir pagauti sluogą) ir laikas Beauty Talk rubrikai. Nežiūrint į visus išvardintus faktus, man be galo smagu nes nereikėjo ieškoti mados iliustracijos rubrikai papuošti, nuotraukoje mes per Polhem Press day vakarėlį, smagu susitikti kartu, smagu padaryti daug nuotraukų prisiminimui, smagu sužinoti apie naujienas ir papasakoji Jums. Šiandien rubrikoje apie keliones, madingus drabužių derinukus, stilingas knygas ir išbandytas kosmetikos priemones.





Pradėsime nuo romantiško Darjos įvaizdžio su Claire drabužiais, daugiau smulkmenų ieškome jos bloge.


Manau tikrai smagu fotografuoti savo drabužių derinukus užsienyje, nes ir vaizdas kitoks, ir fonas nuostabus. Vienu žodžiu, Simona, Berlynas, Girlfriend tipo džinsai.


Paryžius, Mažena ir žalios spalvos tobula suknelė, ką čia pridurti, manau ir taip aišku, tobula, tiesiog tobula. Daugiau nuotraukų Maženos favebook'e. Labai laukiame vlogų ir įrašų bloge.



Sandra puikiai žino, kad detalės yra svarbiausiai, būtent todėl derina akinius prie plaukų spalvos, plius papildo įvaizdį laikrodžiu ir apyranke.


Kaip gerai, kad nenusipirkau Zara parduotuvėje šio paltuko, nes Martinai jis tinka labiau, nei man. Labai patiko bordo, tamsiai mėlynos, juodos ir baltos spalvos derinys.


Be galo gražus, suderintas ir apgalvotas Gemos stilius, o tokią lemenę jau įrašiau į norų sąrašą rudens sezonui.


Šnekant apie keliones, jeigu kartais ieškosite kur apsistoti Stokholme, Milda labai rekomenduoja viešbutį Kurg Karl, kodėl? Atsakymo ieškome jos bloge.


Jeigu norėčiau kur nors gyventi, tai būtų Rodo sala, tačiau Malta skamba irgi labai įdomiai. Naujo įrašo pavadinimas Fashion matra bloge - Gyvenimas Maltoje, labai tikiuosi, kad jis nebus paskutinis, nes be galo įdomi tema.



Modestos bloge radau visai netikėtą įrašą apie liepos mėgstamiausius, tikėjausi natūralios kosmetikos nuotraukų ir aprašymų, tačiau sužinojau kur kas daugiau, apie mėgstamą Modestos muziką, skaitinius ir žvakes.


Aš nesu knygų ištikima mylėtoja, aš ir žurnalus perku tik tam, kad pažiūrėti spalvotus paveiksliukus (būtent todėl perku Italian Vogue, nes jaučiu priklausomybę Franca Sozzani stiliui), Karolina savo blogo skaitytojams pasakoja apie knygą, labai rekomenenduoju perskaityti apžvalgą, nes net mane knyga sudomino.

Dar viena Madingos knygos apžvalga, šį kartą jau Salomėjos bloge, pabaigsiu savo įrašą, įpilsiu dar kavos ir eisiu skaityti įrašo iki galo.




Tokie įrašau mano mėgstamiausi, Kotryna bando išsirinkti geriausią akių šešėlių paletę, paslapties atskleisti tikrai nenoriu, todėl atsakymo ieškome Kotrynos bloge


Mes tik gavome vakar siuntinius, o Patricija jau spėjo išbandyti ir įvertinti Maybelline rudens naujienas. Tiesą sakant, man irgi labai patiko naujieji Baby Lips


Juodosios plunksnos bloge skaitome atsiliepimą apie Estee Lauder Night Repair serumą. Taip, sutinku, tai viena iš populiariausių EL kosmetikos priemonių, tačiau logiška, kad patinka ir tinka ne kiekvienam.



Kontūravimas, viena iš madingiausių tendencijų šiais metais, sakote jau niekam neįdomu, tada kodėl kiekviena kompanija išleidžia po kontūravimo paletę, o kai kurios net atskiras kolekcijas? Apie Gabriella Salvete naujienas skaitome Viktorijos bloge.


Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig