2016 m. rugpjūčio 3 d., trečiadienis

Plaukų procedūra su L'oreal professionnnel




Tikriausiai jau pastebėjote, kad kiek pakirpau savo plaukus ir kiek patamsinau spalvą. Mano tikslas - nedažyti (nebalinti) plaukų šaknų, leisti jiems augti sveikais, o šviesios spalvos galiukai suteiks ombre efektą. Tačiau plaukus prižiūrėti tapo dar sunkiau, nes galiukai sausi, o šaknys jau riebios. Vieno produkto (atstatančių kaukių) jau nenaudosi, todėl tenka laviruoti. Vakar aš apsilankiau www.inhair.lt Vilniuje, kur galima išbandyti visas naujienas, taip lengviau išsirinkti.

Kol aš laukiau, kai merginos atsilaisvins (pirkėjų vakar buvo labai daug), aš apžiūrėjau naujienas: nauja Wella Professionals plaukų priežiūros linija Oil Reflections skirta plaukų drėkinimui ir atstatymui. Linijoje pristatomi: plaukų šampūnas, greito poveikio balzamas, kaukė ir aliejus.





Aš jau įrašiau maž aliejuką į savo norų sąrašą, būtinai išbandysiu, ne kiek turėjau Wella mėginukų, visi labai labai patiko, net pati nesitikėjau.


Kelionėse labai praverčia mini įpakavimai, nuotraukose BC Sun Protect, tačiau aš parduotuvėje dar mačiau ir Wella, ir CHI. 


Dar viena naujiena - Joico Color Infuse plaukų šampūnai ir balzamai su pigmemtais. Kas nežino apie violetinius arba raudonos spalvos šampūnus, kurie sustipriną norimą atspalvį, apsaugo spalvą nuo blukimo. Joico pristato net keturias spalvas, linijoje ne tik šampūnas, bet ir kondicionerius.


Na ir dabar pereiname prie mano plaukų procedūros. Mes nusprendėme, kad darysime galvos pilingą. Aš esu išbandžiusi Nioxin, iš vienos pusės labai patiko, nes galvos oda pradėjo net kvėpuoti, iš kitos pusės priemonių kaina nėra maža, plius Nioxin labai išsausimo mano plaukus, jie pasidarė labai sausais ir trapiais, pradėjo lūžinėti. Šį kartą mes išbandėme L'oreal Serioxyl pilingą, jis yra švelnesnis negu Nioxin, kvapas nėra toks stipriai mėtinis, o svarbiausiai, nereikia pirkti pilno buteliuko ir mokėti didelius pinigus, galima nusipirkti tik vieną ampulę. Priminu, kad galvos pilingą galima daryti ne dažniau, nei vieną kartą per mėnesį.


Na o toliau plovėme plaukus su Joico Co Wash. Gal prieš gerus keturis metus skaitydama vienos mėgstamos JAV blogerės įrašą, perskaičiau apie Co Washing'o procedūras. Esmė tame, kad tai galvos plovimas ir drėkinimas kartu. Tai nėra įprastas šampūnas arba kondicionerius, tai kažkas tarp (kaip Nivea dušo kremas). Gamintojas rašo, kad tai plaukus valantis ir drėkinantis besulfatis balzamas-putos sausiems plaukas. Be galo įdomu buvo išbandyti, negaliu pasakyti ar patiko po pirmo karto, net tikrai neįprasta priemonė.




L'oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium - tai intensyvus koncentratas pažeistiems plaukams. Praturtinta stiprinamaisiais keramidais, intensyviai maitina, minkština ir atgaivina plaukus, apsaugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio ir lūžinėjimo, suteikia spindesio. Tai - intensyviausia ir labiausiai koncentruota priemonė. Tačiau būtent šį priemonė skirta pačio plauko maitinimui ir jo struktūros atkūrimui, po šios priemonės naudojama arba Absolut Repair Lipidium kaukė, arba ampulė. Mes naudojome kaukę, o namuose dar turiu net dvi ampules, todėl galėsiu pratęsti intensyvią priežiūrą.




Išdžiovinome plaukus su GHD fenu ir tiesintuvu, naudojome GHD apsaugą nuo karščio, Joico K-Pak Protective plaukų laką ir Schwarzkopf Color Brilliance exstreme glossspray.


Plaukai labai gražiai atrodo, laisvai krenta, tapo sunkiais ir pamaitintais. Aš vis žiūrėjau į tuos koncentratus parduotuvėje ir vis bijojau nusipirkti išbandyti. Juokas juokais, tačiau L'oreal ampulės prastovėjo mano vonioje daugiau nei pusė metų, nes aš vis netikėjau kad jie yra veiksmingi, juos paprasta naudoti namų sąlygomis.


Ką noriu pasakyti apibendrinant, kad labai didelis pliusas, kad parduotuvėje www.inahir.lt galima nusipirkti koncentratus, ampules ir sos priemones po vieną. Manau būtent to ir reikėjo mano sausiems, tačiau ne tokiems pažeistiems plaukams.


Būkite gražios, išsirinkite būtent tas priemones, kurios tinka jūsų plaukams.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig