2016 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Gamiss Cute Cat Pattern and Hasp Design Tote Bag


Dievinu neįprastas ir 'linksmas' rankines, tikiu, kad rankinė - vos ne pagrindinė įvaizdžio dalis. Taip, rankinės vertos investicijų, labai brangių rankinukų mano spintoje nemažai, tačiau jos klasikinės, juk jos tarnaus ilgą laiką. Kai aš pamačiau www.gamis.com šitą tobulybę, negalėjau praeiti pro šalį. jeigu praeitą rudenį man buvo bordo spalvos ligą, šį ruduo - rožinė.



Galiu pasakyti atvirai, nesitikėjau tokios kokybės, taip, kokybė nėra tobuliausia, negalima tokio tipo rankinės palyginti su Michael Kprs arba Gucci, tačiau kaip už savo kainą, sakyčiau net labai gerai. patiko rankinės dizainas, pagrindinė mintis ir švelniai rožinė spalva. Tiesą, spalvų yra įvairių: juoda, sidabrinė ir balta. Patiko ir aplikacijos, kurios labai madingos šį sezoną. O kai pastebėjau, kokios fainos detalės ant užtrauktukų ir užsegimų, likau sužavėta. Aš nepanaudojau, tačiau noriu paminėti, kad yra ir ilgas diržas rankinę nešioti ant pėties. Vienu žodžiu, jeigu pasirinkti brangesnę, geresnės kokybės rankinę, manau tikrai liksite patenkinta. Žiūrime daugiau nuotraukų....









Manau tokios rankinės patiks visoms kačių mylėtojos, labai rekomenduoju atnaujinti savo garderobą, paįvarinti jį linksma rankine. Rankinukas atkeliavo per dvi savaitės, mokesčių mokėti nereikėjo (kas yra svarbu).

Nuotraukos: Sandra (www.kurmanoraktai.lt)
Rankinė - www.gamiss.com







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig