2016 m. rugsėjo 18 d., sekmadienis

Kiehl's Breakout Control Targeted Blemish Spot Treatment


Kaip aš nesistengčiau rūpintis savo veido oda, sveikai maitintis ir laikyti režimo, netikimumų pasitaiko. Per aštrus maistas, stresas, nemiega ir kiniškas maistas, štai pagrindinės spuogų atsiradimo priežastis (bent jau mano). Manau SOS priemonė nuo spuogų privalo būti kiek vienoje iš mūsų kosmetinėje, mažas kas ką, būtent todėl pas mane jau pusę metų gyvena Kiehl's Breakout Control Targeted Blemish Spot Treatment.





Tikslingai veikianti priemonė nuo spuogų dėmelių greitai sumažina paūmėjimus. Siera ir vitaminu B3 papildyta dėmeles veikianti priemonė nuo spuogų tolygiai įsigeria į odą ir padeda sumažinti dėmeles. ĮSPĖJIMAS DĖL NUDEGIMŲ SAULĖJE: Priemonės sudėtyje yra alfa hidroksilo rūgšties (AHA), kuri gali padidinti odos jautrumą saulei ir ypač riziką nudegti. Naudodami šią priemonę ir savaitę paskui naudokite apsaugos nuo saulės priemones, dėvėkite apsauginius drabužius ir ribokite buvimą saulėje. 

Talpa: 20ml 

Kaina: 29eur

Kur pitkyi: PC Panorama, vilniuje, parduotuvė Kiehl's

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Aš negaliu pasakyti, kad Kiehl's Breakout Control Targeted Blemish Spot Treatment priemonė nuo spuogų stebuklas, užtepei ir viskas, spuogų nėra. Ne, tokio rezultato tikrai nėra, tačiau negaliu neigti, kad po priemonės naudojimo spuogai išnyksta greičiau. Priminu, kad kremą galima naudoti tik ant spuogų, negalima tokio tipo priemonės tepti ant visos veido odos, po naudojimo būtina naudoti kremą su SPF filtrais ir riboti deginimąsi ir būvimą saulėje. Kremo konsistencija tiršta, susigeria greitai, nemalonių pojūčių nesukelia, odos nepažeidžia ir nesikelia. Aišku, nelabai rekomenduojama tokio kremo tepti ant atvirų žaizdų, gali prasidėti neigiama reakcija. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad geriau rūpintis savo odą, negu ieškoti priemonių nuo spuogų, tačiau netikėtumų pasitaiko, todėl Kiehl's Breakout Control Targeted Blemish Spot Treatment kremas guli kosmetinėje, juk spuogų pasitaiko pačiu netinkamiausių momentų.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig