2016 m. rugsėjo 18 d., sekmadienis

PUPA Velvet Garden skaistalai (limituoto leidimo)


Apie tobulas kosmetikos priemones rašyti atsiliepimą yra sunkiausiai, labai sunku surasti tinkamus žodžius tam, kad apibūdinti savo susižavėjimą, vienas iš tokių - PUPA Velvet garden skaistalai iš limituotos rudens kolekcijos. Kiekvieną kartą PUPA stebina savo pirkėjus ir kosmetikos gerbėjus vis labiau.














Mano nuomonė:

Jeigu reikėtų iš visos PUPA rudens kolekcijos išsirinkti tik vieną kosmetikos priemonę, tai be jokios abejonės būtų šitie skaistalai. Įpakavimas vertas plojimų, auksinis su violetinių, pirštų antspaudai lieka, tačiau grožis reikalauja aukų. Atidarome ir širdis pradeda plakti stipriau, ne skaistalai atrodo tiesiog wow. Nevertinant tobulo dizaino noriu pasakyti, kad skaistalai 3-jų atspalvių, kurios galima naudoti atskirai, o galima maišyti tobulam rezultatui pasiekti. Man patiko naudoti tik matinius atspalvius, o švelniai rožiniu su blizgučiais užtepti vienoje higlighterio, paryškinti skruostus ir suteikti veidui švytėjimo efekto. Nors spalva įpakavime atrodo gana ryškiai, realybėje sklaidosi puikiai. Skaistalus galima naudoti lengvam akcentui suteikti arba jau kaip reikiant 'paryškinti' veido bruožus.
PUPA Velvet garden skaistalai gerai pagyvina veidą, puikiai laikosi ir nesukelia alergijos. Vienu žodžiu, jeigu dar nežinote ką pirkti, labai rekomenduoju skaistalus. PUPA Velvet garden kolekcijos ieškokite Kristianoje ir Kosmada parduotuvėse.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig