2016 m. rugsėjo 27 d., antradienis

Kelionė į GOSH (pirmoji diena, Helsingborg, Švedija)


Pagaliau, pagaliau aš sutvarkiau vieną dalį nuotraukų, todėl palaipsniui pradėsiu pasakoti apie kelionę į GOSH. Noriu pasakyti didelį "ačiū" už pakvietimą ir gerai praleistą laiką Gosh atstovams ir Fragrances International. Smagu važiuoti į tokias keliones, kur apart oficialios programos galima pamatyti daugiau.



Mūsų skrydis iki Kopenhagos buvo iš Kauno oro uosto, mes atskrido labai anksti, apie 7 val. ryto, priminu, kad laiko skirtumas viena valanda. Iš vienos pusės atrodo labai anksti keltis, neišsimiegi, tačiau iš kitos - atskrendi ir visa diena prieš akis. Mus pasitiko oro uoste ir mes nuvažiavome iki Švedijos mažo miestelio, wow, dvi šalys per vieną diena - kiek įspūdžių ir laimės.

Kelionės iki Helsingborg'o trūkmė apie 40 minučių, atgal mes jau grįžome keltu, per tai visai atskira istorija.



Iš pirmo žvilgsnio oras atrodė šaltas, buvo apsiniaukę, tačiau po valandos išlindo saulė, buvo kelis kartus šilčiau nei Lietuvoje...


 Helsingborg mažas miestas pietų Švedijoje, tačiau be galo gražus...

















Aš anksčiau galvojau, kad atostogauti gali tik ten, kur saulė ir viskas įskaičiuota, tai buvo mano pirmoji patirtis ir man be galo patiko. Nuostabūs miestai, gražūs peizažai, nerealios parduotuvės, besišypsantys žmonės, wow, kaip tai nuostabu. Man be galo patinka būti blogerė, man patinka daryti tai, ką darau, o svarbiausiai - įvertinimas. Pastebėjo, pakvietė, įvertino. Ar aš laiminga? O taip, tikrai taip, nereali galimybė ir tobulos kelionės pradžia. Švedijoje mes buvo labai trumpai, su keltu grįžome į Daniją, bet apie tai jau visai netrukus.

PS. striukė - ZARA, Džinsai - Benetton, Sportbačiai - R&Renzi, Megztinis -H&M, Akiniai - Jimmy Choo, Rankinė - New Yourker.

Mano pagrindinė užduotis buvo pasiimti kaip įmanoma mažiau drabužių, bet pastoviai atrodyti skirtingai, nes svarbiausiai - mokėti derinti spalvas ir tekstūras. tarkime tai derinukas  NR 1, skirtas lektuvui, Juk svarbu kad būtų šilta ir patogu, kol kas galimybės persirengti aš neturėjau.
























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig