2016 m. rugsėjo 23 d., penktadienis

Lancome VISIONNAIRE ADVANCED MULTI-CORRECTING CREAM ir VISIONNAIRE YEUX EYE ON CORRECTION™ (pirma tetavimo savaitė)


Aš jau pasakojau bloge apie naują Lancome Visionnaire veido priežiūros liniją,  pažangų ir koreguojanti paakių ir veido kremus, kuriuos naudoju jau gerą savaitę, todėl drąsiai galiu dalintis įspūdžiais. 








Mano nuomonė:

Taip jau atsitiko, kad teko keliauti tik su rankiniu bagažu, todėl teko apsvarstyti visas su savimi keliaujančias kosmetikos priemones. Šitoje vietoje buvo svarbus ne tik įpakavimas, bet svoris, bei patogumas. Pasvėrus dieninį Lancome veido kremą supratau, kad jis visiškai netinkamas transportavimui, kur matyta, kad kremo buteliukas svertų 244 gr? Sprendimas buvo nelengvas, ar sijonas ir džinsai, ar veido kremas, deja, drabužiai nugalėjo, todėl dvi dienas teko gyventi su kitomis veido priežiūros priemonėmis. Tačiau išvada tokia: grįžus namo vėl supratau ir įvertinau tai, ką praradau, stebukliną kremų poveikį.
Tikriausiai nereikia sakyti, kad lėkvuvuose kondicionavimo sistema veika labai stipriai, mano veido oda iš mišrios tampa visiškai sausa, odos sausumas išsilaiko apie gerą savaitę, o čia net du skrydžiai. Vienu žodžiu, po dviejų dienų Lancome Visionnaire veido kremo naudojimo oda atsigavo, vėl tapo stangri, pradėjo švytėti ir atrodo sveika. Turėjau labai daug fotosesijų, manęs pastoviai klausia, kas atsitiko mano veido oda, kodėl ji taip gerai atrodo, galiu pasakyti atvirai -  Lancome naujos veido priežiūros dėka. Tęsiame testavimą toliau, o kol kas atrastas tik vienas minusas, apie kurį niekada nebūčiau net pagalvojus, sunkus, stiklinis, solidus įpakavimas, kurį neįmanoma pasiimti su savimi. Daugiau minusš kol kas nerasta, vien pliusai.

Lancome naujienų rekomenduoju ieškoti www.dougas.lt ir www.kristiana.lt


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig