2016 m. rugsėjo 23 d., penktadienis

NYX love in Paris akių šešėlių paletė


Jau tikriausiai girdėjote, kad rytoj atsidaro NYX parduotuvė Vilniuje PC Panorama, pagaliau, pagaliau bus normalus NYX kosmetikos asortimentas. Aš gavau visą dėžutę kosmetikos testavimui, laiko visiškai nebuvo, tačiau pirmu įspūdžiu apie šešėlius nusprendžiau pasidalinti.











Mano nuomonė:

Mažai kas žino, tačiau su pirmus bendradarbiavimus su kosmetikos gamintojais pradėjau būtent su NYX kosmetikos atstovais, gavau kelias priemones testavimui, tačiau tuo viskas ir pasibaigė. Lentynos pastoviai buvo tuščios, pilno asortimento aš nesu mačiusi niekada. Pagaliau gera žinia Vilniečiams, atsidaro pirmoji Baltijos šalyse NYX parduotuvė, kur žadamas pilnas asortimentas ir profesionalus aptarnavimas. Šiandien vakare mes jau viską įvertinsime pirmos, na o kol kas pirmas įspūdis apie šešėlius.

Negaliu pasakyti, kad NYX šešėliai man labai labai patinka, geri šešėliai už nedidelę kainą, prieinamos ir gerai derinamos spalvos, klasikiniai juodos spalvos įpakavimai ir tragiški šepetėliai. 

NYX love in Paris akių šešėlių paletės spalvos šiltos, gerai derinamos tarpusavyje, matinių spalvų tik dvi (ruda ir balta), o blizgančių net septynios. Labiausiai patiko matinis baltas, rožinis ir bordo atspalviai, mažiausiai šviesios spalvos su blizgučiais. Norėtųsi dar kokio nors vieno tamsesnio atspalvio akcentams arba darant vakarinį makiažą patamsinti akių kampučius, tačiau bendras įspūdis tikrai geras. Būtinai panaudosiu šešėlius darant makiažą ir parodysiu rezultatą bloge, o kol kas einu jau lakuoti nagus ir tvarkyti plaukus, susimatome šiandien vakare arba rytoj iš ryto.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig