2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

L'oreal Professionnel dienos parduotuvėje www.inhair.lt ir plaukų tiesinimas su Steampod plaukų tiesintuvu



Labas rytas, mano brangieji, vakar aš skubėjau į  L'oreal Professionnel dienos parduotuvėje www.inhair.lt, kur man buvo atliktas plaukų tiesinimas su Steampod plaukų tiesintuvu. Tikriausiai reikmia pradėti nuo to, kad apie garų tiesintuvą Steampod girdžiu jau ne pirmą kartą, pasakysiu dar daugiau, mano bendradarbiavimas su www.inhair.lt prasidėjo lygiai prieš metus, nuo tos pačios procedūros, tik šį kartą SteamPod tiesintuvas dar geresnis, atnaujintas modelis. Savo įspūdžiais ir rezultatu noriu pasidalinti su jumis.



 L'oreal Professionnel dienos parduotuvėje, buvo smagu apžiūrėti visus siūlomus produktus, naudojau ir kaukes, ir ampules, ir dar daugiau įvairių priemonių Svarbiausiai, teisingai parinkti tai, kas tinka tavo plaukams.


 L'oreal Professionnel plaukų priežiūros priemonių top 3., niekada nebūčiau pagalvojus, kad būtent šios priemonės pirmoje vietoje. iš visų siūlomų ir populiariausių esu išbandžiusi Absolut repair liniją, patiko kai plaukai buvo silpni ir pažeisti.


Na o štai pristatomos naujienos:

Prabangi L'oreal Professionnel Mythic Oil plaukų priežiūros linija: šampūnas, kaukė ir daugiafunkcinis kremas su argano ir migdolų aliejais



L'oreal Professionnel Hair Touch Up šaknų maskuojamoji priemonė, siūloma keturių atspalvių paletė, naudoti lengva ir paprasta, tai kaip plaukų lakas su atspalviu, labai gaila, kad nėra blond spalvos šaknų šviesinimui be dažymo.



L'oreal visų naujienų ir madingiausių tendencijų sūkuryje, niekada nebūčiau pagalvojus, kad jie oficialūs Riga Fashion week rėmėjai, kiek pamenu, ten pastoviai sako, šukuosenos - salonas 'Pam Pam". O pasirodo priemonės iš  L'oreal Professionnel.







Na ir pagaliau apie Steampod plaukų tiesintuvą:








Aprašymas:

L'Oreal P. dieną inHair Vilniuje, kurios metu turite galimybę išbandyti plaukų tiesinimą garais!
Profesionali meistrė nemokamai tiesins plaukus inovatyviu L'oreal Professionnel Steampod plaukų tiesintuvu! Užsiregistruokite ir išbandykite!
Nuostabiai glotnūs, lengvai valdomi ir žvilgantys plaukai su L'oreal Professionnel Steampod Professional. Su šiuo plaukų formavimo prietaisu lengva susi žnyplėmis, jomis galite kurti skirtingus šukuosenų stilius - nuo lengvai krintančių, paklusnių ir žvilgančių plaukų, kuriuos lengva kontroliuoti iki subtilių, minkštų ir nuostabiai.

Rezultatas Prieš:




Rezultatas Po:


Aš pastoviai sakau, visi nori gauti tai, ko neturi, kieno plaukai tiesūs, nori gražių garbanų, kieno garbanojasi - nori tiesių. Mano plaukai garbanojasi, prieš tiesinimo procedūrą reikėjo tik išplauki, nenaudoti kaukės, o tik nelabai riebios konsistencijos balzamą. Plaukus išdžiovinau fenu vos vos, rezultatas pirmoje nuotraukoje. Aš jau seniai namuose netiesinu plaukų, tik jeigu reikia renginiams. Noriu atauginti savo plaukus, tačiau ne kartą balinti galiukai vis nepasiduoda. Matote, koks skirtumas tarp sveikų ataugusių šaknų ir sausų ir pažeistų galiukų? Na vat, todėl ir netiesinu. 
Tiesinimas garais tai mažiausiai plaukus pažeidžiantis tiesinimo variantas, po tiesinimo plaukai lieka purūs, mažiau pažeisti, gražiau blizgą ir ilgiau išlieka tiesiais. Dar vienas pliusas- žnyplėmis galima tik tiesinti, tiek garbanoti plaukus. Kitą kartą būtinai išbandysime ir šį būdą. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tiesinant vistiek reikia naudoti papildomas priemonės ir apsaugą nuo karščio, o po tiesinimo neužmiršti pamaitinti sausus plaukų galiukų aliejumi.

Noriu tik pridurti, kad parduotuvėse www.inhair.lt  siūloma 25% nuolaida  L'oreal Professionnel plaukų priežiūros priemonėms, todėl labai rekomenduoju užsukti konsultacijai.




SHARE:

1 komentaras

  1. Laba,labai noreciau issogiti toki apatarata syeam pood.kiek jis kainuoja? Margarita

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig