2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Outfit: Gamiss Boho Dress


Dievinu suknelės, įvairias, įvairių spalvų ir modelių. Jau nekartą šnekėjome bloge apie ilgas midi suknelės, atėjo eilė aptarti boho staliaus neįpareigojančias suknelės. Aš labai seniai svajojau nusipirkti būtent BOGo staliaus suknelė, juk prieš metus nusipirkau batus ZARA parduotuvėje. Tiesą sakant, pasidaviau madai, jie tiko tik prie vienos turimos bordo spalvos suknelės ir viskas, todėl skubiai reikėjo šiais metais su kuo jas galima dar užsidėti.

Bohemiškas stilius gali būti apibūdinamas kaip nuotaikos stilius. Spalvos, medžiagos, drabužių derinimas drąsus, priklausantis nuo tavo užsidegimo, įkvėpimo, kūrybiškumo, polėkio. „Boho stylius" nereiškia, kad turi nešioti vien tik plazdenančius sijonus ar paštininko krepšius. Svarbus bohemiškumo aspektas – individualumas. 

Aš savo stilių pavadinčiau boho minimalistiu, dar neišmokau priderinti detalių, tačiau supratimą kaip turi būti jau turiu. ;-)





Suknelė - Gamiss ,buvo labai greitai išpirkta, todėl jeigu matote ką nors, nereikia ilgai galvoti, todėl aš parinkau dar kelias labai gražias BOHO stiliaus trumpas suknelės






1 / 2 / 3

Rankinė - New Yorker
Batai -ZARA
Laikrodis - Fossil (Mados prieskoniai)
Sagė - www.ebay.com















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig