2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

HEALTHY FASHION EARRING "Geometrix"


Labai mėgstu didelius ir svarius auskarus ir klipsus, kurie einant į renginius atrodo labai gražiai ir stilingai, tačiau po tokių sunkių auskarų nešiojimo būna 'ausų koma'. Nei sekančią dieną, nei dar savaitę jokių auskarų nešioti neįmanoma. Niekada negirdėjau apie 'sveikus' auskarus, kurie atrodo stilingai, Šiandien mūsų pokalbis apie  Kosmart HEALTHY FASHION EARRING "Geometrix".








“Kosmart” aksesuarai t.y., “Geometrix” auskariukai, kurie yra gaminami Lietuvoje ir pasižymi tokiomis savybėmis kaip: nesukelia alergijos, nes yra pagaminti iš bio-plastiko, turi 360 laipsnių besisukančią kojelę, todėl bus patogu miegoti, gulėti, kojelė ne tik, kad nespaus, bet taip pat bus patvaresnė, ilgaamžiškesnė. Galima tarpusavyje derinti įvairius variantus: formas, spalvas, vienu metu dėvėti skirtingų formų, bet vienodų spalvų auskariukus ir panašiai. 
Bei aksesuarus plaukams – įvairius rankų darbo segtukus, kurie gaminami Lietuvoje.
Jūsų aksesuarai – jūsų fantazijai !


Kaina: 7 EUR














Mano nuomonė:

Be galo patiko siūlomų modelių ir spalvų asortimentas, patiko patogumas. Nepatikėsite, tačiau aš jų visai nejaučiu ant ausų. Niekas neduria, nespaudžia, galima laisvai miegoti ir nereikia ieškoti kampo, kad įsitaisyti patogiau. Neslėpsiu, nustebino kaina, jie kainuoja labai mažai, vertinant dizainą ir originalius Swarovski akmenukus, įpakavimas tinka dovanoms. Didelis pliusas - jie tinka tiek kiekvienai dienai (pasirenkant kaip ir aš klasikinius atspalvius), tiek paryškinti savo stilių, derinant su labai ryškiais drabužiais. Nešiojasi labai gerai, aš juos palieku net nakčiai. Wow, tikrai likau labai patenkinta. Ką užmiršau pasakyti? Jie gaminami Lietuvoje, todėl dar kelis kartus maloniau nešioti.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai tikrai unikalūs auskarai, kurie neturi analogų, todėl padovanokite 'laimę' ir 'patogumą' savo ausim.

PS. Gyvai asortimentą galima pamatyti Vitrina Pro parduotuvėse.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig