2016 m. rugsėjo 8 d., ketvirtadienis

MAC Instacurl Lash Mascara (blakstienų tušas)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui dar vienas, neįprastos formos, blakstienų tušas. Mano MAC blakstienų tušo kolekcijoje - keturi skirtingi blakstienų tušai. Atrodo tušas ir tušas, kas gali būti ypatingo? Pasirodo, tikrai gali. Juk tai MAC, kalba ne eina tiesiog apie brendą arba naują kolekciją, kalba eina apie inovatyvias technologijas.






Kaina:  26 EUR


Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis Vilniuje ir Kaune

Įpakavimas:











Rezultatas:


Mano nuomonė:

Iš pirmo žvilgsnio dar vienas įprastas blakstienų tušas, guminis, kiek storos šepetėlis, kuris turi gerai ir lygiai nudažyti blakstienas nuo pat augimo linijos. Tačiau ne viskas taip paprasta, tušo šepetėlis su siurprizu. Tai madingiausias lenktas šepetėlis, tačiau sukant šepetėlio dangtelį, jis lenkiasi dar ir dar. Vienu žodžiu, pagrindinė šepetėlio mintis - kiekviena iš mūsų galime užlenkti blakstienų tušo šepetėlį taip, kad jo forma idealiai atitiktų jūsų akies ir blakstienų formą. 
Skamba tikrai gerai, ir veikia gerai, tačiau rezultatas man nelabai patiko. Pats tušas kiek per skystas, todėl švariai nudažyti akis man vis nepavyksta, tušo likučiai ir žymės lieka ant viršutinio ir apatinio voko. Kaip matote nuotraukoje, wow efekto ant akių irgi nėra. Taip, blakstienos ilgos, užlenktos ir tvarkingos, tačiau o kur gi 'drama' ant akių? Jeigu ne išskirtinis tušo šepetėlis, net nežinočiau apie ką rašyti atsiliepimą. Vienu žodžiu, tušas tinka kiekvienos dienos naudojimui, tik vienas dalykas, nusiplauna gana sunkokai.

Ar man patiko? Sunkus klausimas, testuoti tikrai buvo įdomu, kiekvienai dienai irgi labai geras variantas, tačiau norint 'dirbtinių' blakstienų efekto, rekomenduoju paieškoti kitokio blakstienų tušo.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig