2016 m. rugsėjo 8 d., ketvirtadienis

Biotherm saulės linija


Mano mama pastoviai sako, kad paprasti žmonės atostogauja tada, kai yra saulė, o protingi, ten, kur yra saulė. Dalis tiesios tame yra, nes Lietuviška vasara labai trumpas reiškinys, kartais net neįmanoma suprasti, kodėl ji taip greitai pasibaigė, ar aplamai ji buvo? Vis ištraukiu savo vasarines sukneles, pakabinu spintoje kambaryje ir pusę iš jų net neįmanoma užsidėti, nes šalta. Būtent todėl savo atostogas reiklia planuoti iš anksto, na o rudenį atostogų pasiūlymai labai geri ir nebrangūs. Būtent todėl nusprendžiau parašyti dvi Biothem saulės linijos priežiūros priemones dabar, manau mano nuomonė tikrai pravers pasirenkant deginimąsi priemones.




Fluide Solaire Wet Or Dry Skin SPF30
Apsauginis fluidas nuo saulės šlapiai arba sausai odai SPF30
Visų tipų odai.
Prieš naudodami suplakite. Gausiai užtepkite ant šlapios arba sausos odos. Tolygiai paskirstykite. Dažnai išsitepkite pakartotinai: paplaukioję, suprakaitavę ar nusišluostę rankšluosčiu. Užtepus nepakankamai priemonės, sumažėja apsaugos lygis. Patekus į akis, nedelsdami jas gausiai praskalaukite vandeniu. Per ilgai būti saulėje yra pavojinga. Priemonės su SPF filtru nesuteikia 100 % apsaugos. Kūdikius ir vaikus saugokite nuo saulės.
Talpa: 200ml
Kaina: 29,95 EUR

Lengvos tekstūros drėkinamoji želė nuo saulės
Visų tipų odai.
Itin lengvos tekstūros drėkinamoji želė nuo saulės. Be riebių komponentų. Atspari vandeniui. Galima tepti veidą ir kūną. Prieš naudodami pakratykite.
Praleisti daug laiko saulės atokaitoje pavojinga. Saugokite kūdikius ir mažus vaikus nuo tiesioginių saulės spindulių. Nebūkite pernelyg ilgai saulėje, net jei naudojate apsauginę priemonę nuo saulės, nes ji nesuteikia 100 % apsaugos. Pasitepkite prieš pat pasirodydami saulės atokaitoje. Kad sustiprintumėte apsaugą, tepkite pakartotinai ir gausiai, ypač išsimaudę, suprakaitavę ar nusišluostę rankšluosčiu. Netepkite aplink akis. Priemonės patekus į akis, nedelsdami praskalaukite jas dideliu kiekiu vandens. Gali tepti drabužius.
Talpa: 150ml
Kaina: 29,95 EUR

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Prieš važiuojant atostogauti, reikia pasirūpinti ne tik tobulu maudymuku, bet ir saulės apsaugos priemonėmis. Galiu pasakyti vienareikšmiškai, nesvarbu, kokias priemones pasirinktumėte, geriau rinktis didesnę apsaugą turinčius losjonus ir kremus, plius patikimo brendo, tada nesugadinsite sau atostogų visiškai raudona nudarą arba šerpetojančiais žandais. 
Mano rankose dvi tobulos Biotherm saulės linijos priežiūros priemones: fluidas ir želė SPF 30. Kodėl man jos patiko: 

priemonės labai malonios konsistencijos, 
nelipnios, 
susigeria akimirksniu,
nepalieka baltos spalvos dryžių, nereikia labai ilgai tepti tam, kad dryžiai dingtų (iš savo praktikos noriu papasakoti, kad nusipirkau SPF50 kremą nuo saulės, juk pirmą kartą keliavau į Egiptą, galvojau saulė ten kepina, reikia didesnės apsaugos. Visą laiką aš bandžiau tą kremą įtrinti į kūno odą, o baltas kremo sluoksnis vis likdavo. Su baltos spalvos kūnu gėda kažkur išeiti, todėl logiška, kad sudedti nepavyks).
malonus ir neerzinantis kvapas
gera apsauga nuo saulės
naudojasi priemonės taupiai

Būtent todėl galiu drąsiai rekomeduoti atkreipti dėmesį būtent į šitas priemones, o aš, kai keliausiu atostogauti tikrai neužmiršiu jų įdėti į savo lagaminą. Na o kol kas beliko surasti gerą kelionės pasiūlymą ir tobulą veido odos priežiūros kremą su SPF siltru, kiek nesu bandžius, visis netinka, nes labai dirgina tiek veido odą, tiek akis (bėga ašaros ir prasideda alerginė reakcija).

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig