2016 m. rugsėjo 8 d., ketvirtadienis

Pirmoji pažintis su Fossil ES3854




Aš manau visos įsitikinome, kad NUDE spalvos nagų lakas arba lūpų dažai privalo būti kiekvienos iš mūsų kosmetinėje, tačiau šnekant apie klasikinius laikrodžius (kurie privalo tikti absoliučiai prie kiekvieno drabužio) mintyse sukasi juoda spalva, sidabrinės arba auksinės detalės. Tačiau kaip nelogiškai juodos spalvos laikrodžiai atrodo prie baltos ir šviesios spalvos drabužių, kaip apsunkina įvaizdį, kaip traukia akį. Turint daugiau nei penkis laikrodžius (įvairiausių atspalvių) priėjau išvados, kad geriausiai prie bet kokios spalvos drabužių tinkantis laikrodis irgi (kas gi galėtų pagalvoti) irgi NUDE spalvos, kuris nešaukia apie savo būvimą balsu, kuris tiesiog paraugus aksesuaras ir įvaizdį papildanti detalė. Šiandien mano pasakojimas apie Fossil.






Fossil, tai išskirtinis prekinis ženklas, pasižymintis autentiškumu, estetika ir šiuolaikiško vintažinio dizaino produktais.  Fossil kolekcijos parodo tikrąjį Fossil dizaino veidą, dvelkiantį senovės bei eklektiškumo paslaptimi, spontanišku kūrybiškumu, autentišku įkvėpimu ir niekada nesenstančiu stiliumi. 
Garbės žodžio, pradžioje galvojau, kad tai savotiška sienos dekoracija, tik po to suvokiau, kad tai Fossil laikrodžių ir papuošalų dėžutės. Tokias labai smagu dovanoti....


Kaip aš jau sakiau, žinojau, kad noriu klasikinio Nude spalvos mažo laikrodžio su sidabrinės spalvos detalėmis, kuris tikrų prie Pandora papuošalų. Kai tik pamačiau šį modelį, supratau, man reikia būtent tokios klasikos. Mažo, dailios formos laikrodžio, kuris tyliai šnekėtų apie savo egzistavimą ir būtų tiesiog įvaidžio ir drabužių derinukų dalimi.








Daugiau drabužių derinuko detalių:



Būkime realistais, Fossil nėra Michael Kors, tačiau MK dizaino laikrodžiai ant tiek jau pabodo, kad net žiūrint į naują kolekciją nematai realiai nieko super naujo, tik naujus atspalvius ir tiek. Fossil tai kažkas daugiau, Fossil tai visiškai kitaip, tai ir mados neišeinanti klasika su vintažiniu poskoniu. Tai modernus dizainas, kuris patiks visiems, plius gana prieinama kaina. 

Naujoje Fossil kolekcijoje labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į šiuos klasikinius NUDE spalvos modelius, specialiai parinkau skirtingų Nude ir rudų atspalvių lairodžius, nes suvokiu, kad apyrankės spalva turi atitikti kūno odos atspalvį, plius tikti prie jau turimų aksesuarų ir drabužių detalių (auksinių, sidabrinių arba rožinio ausko).


Gerų pirkinių, mano brangieji, 








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig