2016 m. rugsėjo 8 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.09.08


Šiandien pas mane visą dieną važiuoja kurjeriai, nėra net laiko prisėsti prie blogo, smagu gauti naujienas, tačiau šį rudenį jų be galo daug. Visos smulkmenos ir tai, ką gavau galima pažiūrėti mano Instagram blogo istorijoje, trumpos pristatymo video jau laukia jūsų, na o dabar laikas puodeliui kavos ir Beauty talk rubrikai.





Sandra, tobulų palaidinių karalienė, ji sugeba atrasti tai, ko aš niekada nematai parduotuvėje. Šį kartą jos drabužių derinuke dominuoja animal print, tačiau mano plojimai palaidinei.


Skaitome Martinos bloge juodos spalvos istoriją madoje ir vertiname jos naują drabužių derinuką. Manau nieko nėra geriau už 'Total black' style kartu su raudonos spalvos lūpų dažais.


Dar vienas tobulas drabužių derinukas Ingos bloge, tobulas kelnių ir batų pasirinkimas rudens sezonui, ką manote?


Man taip patiko Lauros suknelė, kad nusprendžiau parodyti ją ir jums. Atrodo pasakiškai, be jokios abejonės suknelė keliauja į norų sąrašą kartu su auksinės spalvos chokeriu.


Enrika jau spėjo pasiruošti rudens sezonui, nude spalvos puspaltis atrodo tiesiog tobulai.Klasika niekada neišeina iš mados ir privalo būti kiekvienos iš mūsų drabužinėje.




Kaip smagu žiūrėti tobulas Darjos kelionių nuotraukas, jos ataskaita apie kelionę į Simi salą jau laukia jūsų bloge



Mažena išbandė ir rekomenduoja savo skaitytojams Armani blakstienų tušą, tiesą sakant, nesu bandžius Armani tušų, tačiau higlighteriai ir pudros tikrai vertos dėmesio.


Kotrynos vasaros mėgstamiausių priemonių sąrašas jau bloge, tik šiandien Kotryna man pasakojo, kad jos oda labai pasitaisė, tikriausiai Kiehl's ir Skindoce kosmetikos priemonių dėka.


Gražių ir sveikų plaukų paslaptis, teisingai parinktos šukos, šitoje vietoje negalima taupyti pinigų, geriau pasirinkti kokybiškas. Modesta blogo skaitytojams pasakoja apie Denman šukas storiems ir ilgiems plaukams, dėjo kol kas tokių neturiu, bet viltis miršta paskutinė.


Dievinu neįprastas kosmetikos priemonės, keistas spalvos ir tekstūras, todėl su dideliu malonu perskaičiau Patricijos įrašą bloge apie Juodos spalvos priemonę lūpų drėkinimui.



Ar verta išbandyti Sincero gelinius nagų lakus skaitome Juodosios plunksnos bloge. Aš tokių lakų nemėgstu, bet paskaityti visada verta.


Aš pasakysiu savo nuomonę, UD akių šešėlių paletės mano mėgstamiausios, tobulos spalvos, kokybė ir pigemntacija. Tačiau yra ir kitų nuomonių, logiška, vieniems patinka, kitiems nelabai. Ką apie UD šešėlius galvoja Salomėja, skaitome jos bloge


Viktorija jau spėjo išbandyti naujus Mybelline matinius lūpų dažus, nuotraukas ir pilnas atsiliepimas laukia jūsų jos bloge.



Pabaigai Karolinos įrašas apie tai, ką ji perka Lidl parduotuvėje, žinokite, beveik visi produktai sutapo su mano mėgstamiausias. Mes jau važiuojame tik tai į Lidl parduotuvę, pačioje pradžioje pasirinkimas atrodė visai nekoks, tačiau sugebėjome atrasti tai, kas skanu ir kokybiška. Džiovinti pomidorai, juodas vokiškas kumpis ir šerbetai mano 'must have'.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,









SHARE:

2 komentarai

  1. Jau nekantrauju pamatyti ką naujo pristatė kurjeriai , kurie nedavė ramybės visą dieną. :) O rūbų derinukų naujienos man labai patiko šį kartą. Reikės kažko panašaus paieškoti parduotuvėse.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jau nekantrauju pamatyti ką naujo pristatė kurjeriai , kurie nedavė ramybės visą dieną. :) O rūbų derinukų naujienos man labai patiko šį kartą. Reikės kažko panašaus paieškoti parduotuvėse.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig