2016 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL


Labas rytas, mano brangieji, šiandien nuostabus oras, nežiūrint į tai, kad jau penktadienis, manęs laukia labai darbinga diena. Kaip ir sakiau, vakar visą dieną važiavo kurjeriai, nepatikėsite, bet gavau dar vieną MAc kosmetikos naujienų siuntą. Pagaliau, pagaliau mano rankose mėlynos spalvos lūpų blizgesys, atrodo tikrai įdomiai, tačiau su makiažu reikia labai pasistengti. Prieš geras kelias savaites gavau MAC mineralinę kompaktinę pudrą, labai seniai norėjau išbandyti, jau buvau pasiruošusi pirkti, tačiau išsirinkau Studio Sculpt su lengvu švytėjimo efektu. Šiandien apžvelgsiu MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL, palyginsiu ją su jau turimu MAC Studio Sculpt variantu.



Aš tikriausiai trumpai ir savo žodžiais perduosiu gamintojo informaciją:

Pudra skirta visų tipų odai, ji skirta makiažo fiksavimui, sudėtyje vitaminas E ir MAC- 77 mineralų kompleksas, pudra suteikia natūraliai matinį odos efektą.

Talpa: 10 gr.

Kaina: 33 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis Vilniuje ir Kaune

Įpakavimas:








Rezultatas





Mano nuomonė:

Aš labai retai testavimui gaunu kremines ir birias pudras iš MAC, manau patys gamintojai ir jų atstovai puikiai suvokia, kad su atspalviu pataikyti sunku, kad ir tekstūra patiks ne visiems, tačiau šį kartą aš gavau populiariausias MAC kosmetikos priemones, kurios yra bestseller kategorijoje. Tarp jų buvo ir ši mineralinė pudra, atspalvis Medium.
Aš ne kartą sakiau, kad MAC kosmetika sukurta profesionaliam naudojimui, kai kurios priemonės gali būti naudojamos namuose, tačiau ne kiekvieną dieną (šnekame apie kremines pudras). MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL labai bazinė kosmetikos priemonė skirta užfiksuoti makiažą, todėl galiu teigti drąsiai, ją galima naudoti namų sąlygomis, kiekvieną dieną, net kelis kartus per dieną, tačiau veido valymas vakare privalo būti. Sunkiai įsivaizduoju, kaip atrodytų mano veidas jeigu užmigčiau nenuvalius MAC makiažo. ;-)
Šnekant apie įpakavimą, noriu pasakyti, kad jis juodas, matinis, labai lakoniškas ir minimalus,  užsidaro su magnetu. Be kempinės, tačiau su veidrodžiu.
Gamintojas siūlo net 14 skirtingų atspalvių (kalba eina apie Europos rinką, JAV atspalvių žymiai daugiau), mano spalva 3, Medium, gana šviesi, tačiau didelio skirtumo ant veido nesijaučia, nes pudra skirta tik makiažo fiksavimui.
Prieš metus aš ieškojau sau MAC pudros, norėjosi naudoti ne tik gautus testavimui šešėlius ir lūpų blizgius, bet ir pagaliau pudras. Aš norėjau svaresnio veido padengimo, maskavimo ir švytėjimo efekto, todėl mano pasirinkimas  buvo toks:



Aš be galo patenkina šia pudra, nes tas švytėjimo efektas tobulas, na o Mineralinė pudra kiek kitokia. Ji labai minkšta, byra, reikia naudoti lengvais sukamaisiais judesiais, geriausiai - apvalios formos šepetėliu. Maskavimo aš nelabai pastebėjau, tačiau visiškai matinis veidas irgi nesigauna. Aš veidrodyje matau tiesiog sveiką odą, nei pudros, nei miltinio sluoksnio, nei spalvos, nei didesnio maskavimo nesimano. Tai savotiškas Blur efektas, kuris labai gražiai atrodo nuotraukose, tačiau po kelių valandų pradeda blizgėti. Man geriausiai ši pudra pasitvirtino su MAC MINERALIZE, jos abi mineralinės, maskavimas labai lengvas, atrodo ant veido natūraliai.


Apibendrinant noriu pasakyti, kad prieš perkant MAC kreminę arba kompaktinę, birią pudrą reikia kelis kartus pagalvoti, išbandyti, perskaityti atsiliepimus, o tada pirkti.
Susumavus rezultatą noriu pasakyti, kad MAC MINERALIZE SKINFINISH NATURAL skirta užfiksuoti makiažą, maskavimo kaip ir nėra, efektas - natūralus, porų nekemša, atrodo natūraliai, idealiai tiks sausai-normaliai veido odai. Ant riebios odos pradeda blizgėti jau po kelių valandų.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig