2016 m. rugsėjo 4 d., sekmadienis

MAC Retro Matte Lipstick (spalva Flat Out Fabulous)


Kai aš vis pasižiūriu, kiek neaprašytų MAC kosmetikos priemonių guli mano kosmetinėje, darosi silpna, tačiau ir be MAC laukia be galo daug kosmetikos, tadėl reikia suktis greičiau ir rašyti apžvalgas net savaitgalį, kai labai norisi pailsėti nuo kompiuterio, bųtent todėl aš šiandien nusprendžiau rašyti ne pagal planą, o apie tai, apie ką norisi rašyti. Šiandien šnekėsime apie mano mėgstamiausią MAC retro matte lūpų dažų seriją ir tobulą fuksijos atspalvio Flat Out Fabulous lūpų dažą.















Mano nuomonė:

Manau nieko nereikia sakyti, Dievinu MAC Retro Matte lūpų dažų seriją, būtent jie sugadino mano skonį, todėl dabar net negaliu naudoti paprastų kreminių lūpų dažų, nes rankos pačios pasiimta iš kosmetinės matinius. Kodėl MAC Retro Matte, nes tobulos ryškios spalvos, nes lūpų dažai laikosi beveik visą dieną, galima gerti, valgyti ir nebijoti, lūpų dažai lieka ten, kur ir turi būti, ant lūpų. Dar vienas pliusas - aš nenaudoju lūpų pieštuko, teptu su šepetėliu, taip kontūras gaunasi lygus ir tikslus. Galima sakyti, kad matiniai lūpų dažai sausina lūpas, tai tiesa, nieko ia nepadarysi, MAC susigeria į lūpų pigmentą, manau būtent todėl spalva taip gerai išsilaiko ant lūpų. Na o šios serijos lūpų dažų spalvos traukia akį, kiekvienas paklausia kokia čia gi spalva kai aš dažau lūpas su MAC. Kokios spalvos mano dažniausiai naudojamos? MAC SIN ir  MAC Ruby Whoo, norų sąraše dar MAC Russian red ir Heroin, bet mano MAC lūpų dažų kolekcija jau dabar gana didelė. 
Visą laiką manęs vis nepalikdavo mintis, kad MAC Retro Matte Lipstick (spalva Flat Out Fabulous) labai panašus į skystus MAC Slipped Orchid, tačiau konsisitencijos gana skirtingos nors abi tobulos. Tai ryški fuksija, be rožinio ir violetinio tono, tiesiog klasika, su tokiu atspalviu tikrai būsite dėmesio centre.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad panaudojus MAC labai sunku grįžti prie kitų lūpų dažų ir objektyviai juos vertinti.

MAC lūpų dažų kaina 20,50 EUR, ieškoti galima PC Panorama, PC Akropolis Vilniuje ir Kaune.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig