2016 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Mano nauja meilė - UD VICE LIPSTICK Lūpų dažai


Urban Decay nenustojau stebiti pirkėjų ir kosmetikos mylėtojų, nereikia net sakyti, kad limituoto leidimo šešėlių palečių nupirkti neįmanoma. Aš pati stovėjau eilėje Anglų internetinėje parduotuvėje net du mėnesius, bet taip ir negavau to, ką norėjau. Tiesiog norinčiųjų buvo žymiai daugiau, nei palečių. Paskutinė UD naujiena - VICE lūpų dažai. Paletėje net 100 atspalvių, taip, taip, vienas šimtas, manau čia tikrai daug, tačiau kiekvienas drąsiai galės pasirinkti mėgstamą spalvą ir kestūrą. Šiandien jūsų dėmesiui net penki atspalviai, kuriuos aptarsime plačiau....






Vice Lipstick
Lūpų dažai
Inovatyvi lūpų dažų formulė su daugybe įvairių atspalvių ir skirtingų efektų.
Kuo jie ypatingi:
Vos vienas Vice Lipstick brūkštelėjimas padengs Jūsų lūpas reikalingu lūpų dažų sluoksniu. Naujieji lūpų dažai turi begalę skirtingų priklausomybę sukeliančių atspalvių.. Jie vyrauja nuo drąsių ryškių ir tamsių spalvų iki švelnių neautralių. Kiekvienas atspalvis yra švelnios kreminės tekstūros, tad puikiai padengia kiekvieną lūpų linkį. URBAN DECAY Pigment Infusion System™ pigmentų sistema suteikia Vice Lipstick lūpų dažams neįtikėtiną pigmentaciją, itin tolygų spalvos pasiskirstymą ir ilgalaikiškumą.
Lupų dažų kreminė tekstūra yra pilna maitinančių ingredientų. Į sudėtį įeinantys sviestai drėkina ir puoselėja lūpas neleisdami joms išsausėti visos dienos metu. Jojobos, atalių, alavijų ir avokadų aliejai maitina ir švelnina lūpas. Taukmedžių sviestas, išgautas tiesiai iš Malaizijos platybių, suteikia lūpoms ilgalaikį drėkinimą, praturtina antioksidantais - vitaminu C ir E.


Ką dar reikėtų žinoti?
Naujieji Vice Lipstick lūpų dažai yra pristatomi naujame moderniame ir patobulintame įpakavime. Spalvą atitinkantis lipdukas (kuriame taip pat parašytas atspalvio pavadinimas ir efektas) leidžia lengvai atrasti reikiamus lūpų dažus tarp begalės kitų.

Kaina: 19,99 Eur

Kur pirkti: www.dougas.lt

Įpakavimas:









Aš manau reikia apie kiekvieną mano turimą spalvą papasakoti plačiau...

Kai parduotuvėje man pasiūlė išsirinkti atspalvį testavimui aš griebiau violetinę Pandemonium (Mega Matte), tiesiog paskutiniu metu dievinu tokius atspalvius supratau, kad jie man be galo tinka ir išskiria iš minios, na o matinės lūpų dažų tekstūros mano 'must have'. Labai apsidžiaugiau, kad mano dovanų maišelyje buvo būtent šitas atspalvis, iki testavimo pradžios, jis buvo mano favoritu. 
Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad Mega matte nėra visiškai sausos konsistencijos lūpų dažai, jie pakankamai kreminiai, nesausina lūpų, tačiau pavalgyti ramiai (ypač su šituo ryškiu atspalviu) neišeis, nes reikia pastoviai galvoti savo lūpų spalvą. Kodėl Pandemonium tik buvo favotiru? Nes logiška, reikia lūpų pieštuko. Jeigu savo kosmetinėje turiu nude, raudonos, bordo ir kitų atspalvių pieštukus, tai violetinio nėra. Be pieštuko lūpos atrodo ne taip gražiai ir efektingai, todėl UD pieštuką tikrai pirksiu, nes noriu naudoti šią spalvą visą rudens sezoną.




Big Bang (Metallized) atspalvis idealiai tinka ombre efektui sukurti, tai blizgučiai su pakankamai švelniu rožiniu  atspalviu, tačiau labai efektingai atrodo ant lūpų. Būkime realistais, metaliniai ir blizgantys atspalviai labiau primina 90-sius, tačiau smagu, kad UD siūlo savo pirkėjams įvairius variantus. Be jokios abejonės, Big Bang vienas iš gražiausių atspalvių, tačiau jo vieno aš nešioti nenoriu.



Garbės žodžio, į Backtalk (Comfort matte) nude atspalvį aš žiūrėjau skeptiškai. UD kosmetika tai crazy ir labai ryškūs atspalviai, nude? really? kam? Bet išbandžius ant lūpų supratau, kad Nude spalvos būna skirtingos. Tai madingiausias šaltai rožinis atspalvis, kuris atrodo tiesiog wow. Toks atspalvis tinka tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui, na o Comfort Matte konsistencija labai maloni, tai kažkas tarp kreminio ir matinio lūpų dažo, gerai išsilaiko, nesausina lūpas, nesubėga į raukšles ir atrodo labai prabangiai. Neslėpsiu, šitas atspalvis tapo vienas iš mano favoritų, labai rekomenduoju išbandyti, nustebsite, kaip nuobodžiai spalva atrodo įpakavime ir kaip gražiai ant lūpų.



Dievinu raudonus atspalvius, o čia ne visai klasikinė raudona spalva, 714 (Mega Matte) turi šaltą pagrindą, idealiai atrodo ant lūpų ir tapo mano favoritu, nes išsilaiko visą dieną, su juo galima ir valgyti ir gerti, jis vistiek lieka vietoje, nes pigmentas susigeria į lūpas, tiesą, pieštukas yra būtinas.



Paskutinis testuojamas atspalvis -Firebird (Cream). Žinote ko nemėgstu labiausiai? Kreminių, ryškių atspalvių lūpų dažų, gal jie ir gražiai atrodo ant lūpų, tačiau su jais ne minutės ramybės, nes jie vis bando pabėgti už lūpų kontūrą. UD Firebird atspalvis be galo gražus, atrodo lyg bordo įpakavime. ant lūpų atrodo pasakiškai, tai  violetininės spalvos fuksija su vos matomu mėlyno atspalvio perlamutru. Konsistencija kreminė, tačiau pieštuko neprireikė, stebuklas, tikras stebuklas. Aš vis tikrinau prie veidrodžio, na kada spalva pabėgs už kontūrą, tačiau ji išsilaikė labai gerai. Pigmentas susigeria į lūpas, todėl laikosi pakankamai gerai, apie keturias valandas, idealiai tinka vakariniams makiažams. Rekomenduoju išbandyti, su tokiu atspalviu neliksite nepastebėta.



Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad labai rekomenduoju apsilankyti parduotuvėje ir patiems įvertinti visus siūlomus UD Vice lūpų dažų atspalvius, rekomenduoju juos išbandyti ant rankos, nes spalvos apgaulingos, ant lūpų atrodo kelis kartus gražiau, nei įpakavime.

Gal naują rudens sezoną reikia pradėti nuo naujos (netikėtos) spalvos lūpų dažų?

PR sample

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig