2016 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis

Burgundy and Black


Nuo ko prasideda rudens sezonas? Teisingai, nuo naujų ilgų batų. Mes jau šnekėjome apie pagrindines madingas tendencijas, aš pasakojau kad jau išsirinkau tobulus zomšinius ilgaaulius juodos spalvos. Taip, taip, aš norėjau pilkos, bet apgalvojus ir įvertinus visus 'už' ir 'prieš', supratau, kad geriau klasikos nieko nėra. Tokius ilgus batus galima derinti ir prie trumpo sijono, ir prie suknelės, ir prie odinių šortų nebijant sušalti.



Kaip jau sakiau, Deichmann parduotuvėje labai didelis batų pasirinkimas ir asortimentas, būtų mano valia, mielai pasiimčiau dar kelis modelius, juk gražių batų niekada nebūna per daug. Šį kartą drabužių derinukas labai paprastas, mano mėgstamiausia sodri bordo spalva ir juoda klasika.
Nors batų kulnas gana aukštas, jie patogūs ir minkšti, bet nesitikėjau, kad galėsiu taip lengvai su jais vaikščioti, todėl patikėkite, drabužių derinukų bus tikrai daug, jau mintyse sudeliojau dar kelis.







Ilgaauliai - Deichmann
Sijonas, megztinis, rankinė  - ZARA
Akiniai - Jimmy Choo
Kaklo papuošalas - Pugu Pugi (http://www.alt-boutique.lt)










SHARE:

7 komentarai

  1. Nuostabiai atrodot, turbūt gražiausias derinukas, kokį esu mačius, ilgi batai ir trumpas sijonas - nuostabiai atrodo. Kojos labai ilgos ir gražios atrodo.
    Gal pamenat, kada pirkot sijoną ir kiek mokėjot?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, pirkau labai seniai Zara parduotuvėje, mokėjau dar litais ;-)

      Panaikinti
  2. Oi kaip tobulai lupos dera su megztiniu :O

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai gražus derinukas, pati užsimaniau taip apsirengti! Turit puikų skonį aprangai, visada stilingai apsirengus. :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig