2016 m. rugsėjo 24 d., šeštadienis

Pagrindinės rudens-žiemos tendencijos by Deichmann


Nors aš tik kelias dienas buvau Danijoje, grįžus namo pajutau didžiausia oro ir klimato skirtumą, ten buvo labai šilta, o Lietuvoje šalta, visi jau su striukėmis. Nuo ko prasideda ruduo? teisingai, nuo naujų batų. Šiandien aš važiuosiu išsirinkti ilgus, pilkos arba nude spalvos į Deichmann parduotuvę, o kol kas šnekame apie pagrindines madingas tendencijas.



Šį rudens/žiemos sezoną avalynės mados viršūnėje vyraus baikeriški, septyniasdešimtuosius menantys ir dandy stiliaus batai. Ryškias vasaros spalvas keis melancholiškai rudeniškos: rusvi, vyšniniai, pilki ir karameliniai atspalviai. Toms, kurios rinksis batus aukščiau kelių – dėmesys garantuotas.

Remiantis „Deichmann“ avalynės mados tendencijomis, išskirtiniai medžiagų deriniai, įdomios tekstūros bei įvairios detalės dominuos kuriant įvaizdį šaltajam metų sezonui. Ant pasaulio mados podiumų ir toliau karaliauja tokios 70-ųjų stiliaus detalės kaip batai masyviu kulnu, zomšos ar blizgios odos medžiagos. Batų poros, kurias privalu turėti atšalus orams – metalo atspalvio sportiniai bateliai, grubūs auliniai bei aukščiau kelių suvarstomi batai.




Šio sezono „must have“ – suvarstomi dandy bateliai
Šį sezoną ir toliau madingiausiais išlieka suvarstomi bateliai ir dandy stilius. Tai gali būti tiek klasikinės juodos ir blizgios odos pora, tiek ir rudeninės augmenijos spalvomis išmarginti batai. Tokio tipo avalynę stilistai rekomenduoja oficialiems susitikimams ar laisvalaikio deriniams.


Septyniasdešimtieji vėl madingi
Pavasarį vyravęs 70-jų stilius taip pat žengia į rudens/žiemos kolekcijų podiumus, todėl aukštakulnių masyvumas išliks madingas.
Aulinių batų pasirinkimas šiemet taip pat bus kaip niekada didelis zomšiniai aulinukai bus įvairaus ilgio bei ryškiai rudeniški. Guminiai padai, kailio motyvai ir Chelsea stiliaus auliniai su platforma puikiai tiks tiek prie kasdieninių džinsų, tiek prie bohemiško stiliaus nėriniuotų suknelių.

Grubus batų stilius
Šiais metais batuose kaip niekada madingi raišteliai, užtrauktukai ir sagtys, kurios suteikia charakteringumo kiekvienam rūbų deriniui.
Jeigu jums priimtinesnis elegantiškas stilius, šį sezoną galite išbandyti baikeriškus batus su platforma arba brangakmenių imitacijos papuošimais. Taip pat nesuklysite pasirinkusios virš kelių užsibaigiančius aulinius su sąsagomis ar aplikacijomis. Nors šį sezoną dominuos juoda ir pilka spalvos, žemiški ir raudoni atspalviai bus taip pat populiarūs.


  Klasiška juoda
Juoda spalva išlieka madinga ir klasiška ne tik kalbant apie drabužius atšalus orams, vasariškus spalvų derinius keis tamsūs atspalviai.




   Sportinis ir kasdienis stilius šiltam rudeniui
Naujų stilių ir spalvų sportiniai bateliai vis dar nežada trauktis iš populiariausiųjų sąrašo. Šiemet puikiai atrodys tiek klasikinės baltos, tiek ir metalo motyvų modeliai, kurie suteiks įvaizdžiui reikiamo žavesio, o skirtingos tekstūros ir iškilę paviršiai – įdomių kontrastų.
Šiuo metu sunku įsivaizduoti bent vieną batų kolekciją, kurioje nebūtų sportinių batelių ir balerinų. Pilkos ir juodos balerinos su kaspinėliu arba priklijuotomis brangakmenių imitacijomis puikiai papildo kiekvieną įvaizdį.


Stilingas pasivaikščiojimas mėnulio paviršiumi
Masyvumas – šio rudens sezono avalynės hitas. Todėl populiariausiųjų gretas papildo mėnulio stiliaus (angl. moon boots) batai.
Net jeigu ir atrodo, jog mūsų žiemos kasmet darosi vis šiltesnės, šiuo metu stilingiausieji dievina naujo dizaino mėnulio stiliaus batus. Šį sezoną jų paprasta forma, suvarstymas raišteliais ir lengvumas išlieka tokie patys. Tačiau šiemet atsiranda ir nauji akcentai – trumpesnis aulas bei skirtingos medžiagų kombinacijos. Taip pat jiems būdingos kniedės ar blizgantis paviršius, kuris suteikia batams žibėjimo efektą.
Vienu žodžiu, kai jau žinome viską apie pagrindines rudens ir žiemos tendencijas, drąsiai galime eiti į parduotuvę, juk ruduo - tai naujų gražių batų sezonas. Ką išsirinkau aš, parodysiu jau netrukus.

Daugiau informacijos ir skirtingų batų: https://www.deichmann.com/





SHARE:

1 komentaras

  1. Sveiki, reikia profesionalios rekomendacijos :) kartais žaidžiu tinklinį, todėl norėčiau įsigyti sportinius batelius tinkliniui, kuriuos būtų galima dėvėti ir kasdien. Gal galit ką pasiūlyti?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig