2016 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

Pugi Pugi Juodas-taškuotas vėrinys su swarovski kristalais


Dievinu masyvius auskarus ir papuošalus, tikiu, kad jie pagyvina ir papildo bet kokį (net pati nuobodžiausią) įvaizdį. Šiandien jūsų dėmesiui juodas ( klasikinis) PUGI PUGI papuošalas iš http://www.alt-boutique.lt internetinės parduotuvės.

 PUGI PUGI papuošalai man ne naujiena, turiu tamsiai žalios spalvos apyrankę su žaliais jaspinais kuri atrodo labai įspūdingai ir prabangiai. Man labai artimas PUGI PUGI papuošalų dizainas, galiu pasakyti dar daugiau, man jis be galo patinka.



Kaklo papuošalas atkeliavo du dėžute, idealiai tinka tiek dovana, tiek laikyti savo spintoje. Didelis pliusas - kaklo papuošalų spalvų pasirinkimas, manau čia kiekvienas galės išsirinkti tai, kas jam patinka. Papuošalas atrodo labai kokybiškai ir gražiai, aš jau padariau nuotraukas, todėl laukite tęsinio, o aš iš savo pusės labai rekomenduoju peržiūrėti http://www.alt-boutique.lt  internetinės parduotuvės asortimentą.







Dideliu pliusu ir paskatinimu tapo papuošalu šūkis "Never Never Give Up! "Būkite gražios, būkite savimi, pasitikėkite savo grožiu.


Nuotrauka Sandra (www.kurmanoraktai.lt)


Papuošalo kaina: 28 EUR








SHARE:

1 komentaras

  1. Man visada patiko tokio stiliaus pakabukai, tik vis dar iki šio nieko panašaus neturiu. Reikės nusipirkti artėjančių švenčių proga kažką panašaus.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig