2016 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

PUPA Velvet Garden (blakstienų tušas ir akių pieštukas)


Kaip aš nesistengčiau spėti pabaigti suplanuotus įrašus, niekaip nesigauna. Vis kažkas lieka, todėl pirmadienis - darbadienis, todėl jūsų dėmesiui seniai pradėtas, bet tik šiandien pabaigtas įrašas apie PUPA Velvet garden rudens kolekcijos blakstienų tušą ir akių pieštuką. 














Rezultatas:






Mano nuomonė:

Dievinu spalvotus blakstienų tušus, taip, juodos spalvos tušas madingiausia klasika, tačiau chaki, rudos ir violetinės spalvos blakstienų tušai - nenusileidžia. Ruduo, geriausias laikas ekperementuoti. Ne, tikrai nesakau ir kol kas nerekomenduoju (tokios rekomendacijos gali būti skirtos tik labai drąsioms, toms, kas žengia koja į koja su mados tendencijomis) geltono, žalio arba mėlyno blakstienų tušo. Spalva turi būti saikingai išskirtinė. Manau gražiausias spalvotas blakstienų tušas ir Pupa naujos rudens kolekcijos, jis nėra ypatingai ryškus, tačiau spalva šaltai violetinė, skirtumas matosi tik šviesoje, na o paryškinant blakstienų augimo liniją šios kolekcijos violetiniu pieštuku, rezultatas gaunasi dar gražesnis. Tiesą, kolekcijoje paistyti dviejų spalvų pieštukai - tamsiai violetinis ir juodas.  Pieštukai stori, tačiau leidžia tiksliai nubraižyti liniją ties blakstienų liniją, net nesitikėjau, kad violetinės spalvos pieštukas bus toks ryškus ir tamsus. Vienintelis blausimas, o ką reikės daryti po kelių pieštukų naudojimų? Drožtuko aš niekur nemačiau. Taip, pieštukas išsukamas, tačiau galiuko pastoviai norisi aštraus taikliam ir tiksliam rezultatui.
Tušas tiesiog tobulas, leidžia nudažyti blakstienas nuo pat augimo linijos, pakelia i iššukuoja nuo pat apačios, tačiau didelės apimties nėra. Bet čia kaip sakoma, kiekvienam savo. 

Apibendrinat noriu pasakyti, kad be galo patiko dvi priemonės, labai rekomeduoju išbandyti ir įvertinti. Gal jau atėjo laikas spalvotam blakstienų tušui ?


PS. PUPA Velvet Garden kolekcijos ieškome Kristianoje ir Kosmada parduotuvėse

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig