2016 m. rugsėjo 17 d., šeštadienis

Sigma AURA POWDER BLUSH (spalva COR-DE-ROSA)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų teismui Sigma kosmetika. Apie šepetėlius šnekėjau labai daug, tačiau kosmetika - naujiena. Dažnai kompanijos, kurios tampa labai populiariais ir turi savo brendo vertę kosmetikos rinkoje, plečia sortimentą. Ar tai yra gerai? Manau gerai, jeigu kuriami produktai tokios pat geros kokybės. Seniai svajojau išbandyti Sigma šešėlius, tačiau gavau testavimui skaistalus ir lūpų dažus. Šiandien pakalbėsime apie skaistalus, kurie man tikrai patiko.









Kur pirkti: www.sigmabeauty.com

Kaina: 19$







Mano nuomonė:

Tikriausiai nereikia net sakyti, kad dauguma youtuberių aro makiažui ir naudoja šiuos skaistalus kaip veidrodį. Kaip aš norėjau išbandyti ir įvertinti tai, nuo ko svaigsta pusė grožio pasaulio. Pradėsime nuo įapakvimo, jis gražus, juodas, matinis, pirštų antspaudai nelieka, galografinis Sigma logo daro savo, kaip bepasisuktus, skaistalai atrodo įspūdingai. Pradžioje galvojau, kad tai bronzinė pudra, labai jau tamsiai  COR-DE-ROSA atspalvis atrodo įpakavime, bet realybe - tai šaltai rožinis atspalvis su rudos spalvos pagrindu. labai gražiai atrodo ant veido, aišku, kontūravimo tokiu atspalviu nepadarysi, tačiau gaivumo veidui tikrai priduoda.
Skaistalai šilkinės tekstūtos, matiniai, su vos matomu 'glow' efektu, kuris pasimato nuotraukose ir ant saulės. Skaistalai laikosi visą dieną, bet pastebėjau, kad kiek riebina veido odą.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pirmoji pažintis su Sigma kosmetika praėjo sėkmingai, noras bandyti nedingo, o tapo dar didesniu. Jau žiūriu kitų blogerių atsiliepimus ir galvoju, kokius šešėlius užsakyti testavimui.


Gero šeštadienio,
Su šeima keliaujame į Tautų mugę, susimatysime bloge vakare.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig