2016 m. rugsėjo 16 d., penktadienis

MAKE UP FACTORY Cover up Concealer Set Maskuojamųjų priemonių rinkinys


Paakių ir veido trūkumų maskavimas be galo svarbus žingsnis darant makiažą, todėl be gero maskuoklio apsieiti beveik neįmanoma. Nemažiau svarbu užfiksuoti maskavimo priemonę paakių zonoje, kad ji nesubėgtų į raukšleles, būtent tam buvo sukurtas MAKE UP FACTORY Cover up Concealer Set Maskuojamųjų priemonių rinkinys. Šiandien apie priemonę šnekėsime plačiau.




MASKUOKLIS „COVER UP CONCEALER SET“. 

Ši priemonė „du viename“ paslepia odos patamsėjimus ir defektus. Ji ypač tinka jautriai odai aplink akis. Modernus produktas „du viename“ yra ir maskuoklis, ir pudra. Maskuoklis paslepia tamsias dėmes aplink akis, smulkias raukšleles ir raukšles. Šviesą atspindintys pigmentai šviesina odą aplink akis, suteikia jai skaistumo.
 Rezultatas – švytintis žvilgsnis. Maskuoklis tolygiai padengia odą. Minkšta kreminė tekstūra ypač tinka jautriai paakių odai, lengvai ir gražiai ją dengia. Švelni pudra gerai užfiksuoja maskuoklį ir sukuria matinį odos atspalvį. Dėl ypač smulkių pigmentų pudra tobulai susilieja su oda, nesusikaupia raukšlelėse. Sudėtyje yra vitamino E, be parabenų. Naudojimas: kad išgautumėte pageidaujamą efektą, ant odos po akimis iki blakstienų maskuoklį paskleiskite šešėliams skirtu šepetėliu. Kad maskuoklis ilgai išliktų, ant viršaus naudokite pudrą. Grožio patarimas: kad tinkamai padengti odą, maskuoklį tepkite plonais sluoksniais. Dėl to jis ilgai išliks ant odos ir nesusikaups raukšlelėse.

Kaina: 23 EUr

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas:








Spalvos:









Mano nuomonė:

Kokios pagrindinės maskuoklio funkcijos (ir kas svarbu man): geras paakių zonos maskavimas, plius noriu, kad maskuokis atrodytų natūraliai, neparyškintų raukšlių ir nesubėgtų, gerai išsilaikytų, būtų tinkamos spalvos, pašviesintų paakių zoną tam, kad makiažas atrodytų gaiviau. Matote kiek norų? Čia jau ne vieno maskuoklio reikia, o jeigu dar koreguoti paakių zonos spalvą, o jeigu maskuoti spuogus ir raudonį? Vienu žodžiu, prieš perkat maskuoklį reikia žinoti, kokiam tikslui jis perkamas. Paakių maskuokliai dažniausiai būna švelnios ir kiek riebesnės konsistencijos tam, kad maskuotų ir nesausintų paakių zonos, žalios spalvos maskuokliai skirti raudoniui ir spuogams maskuoti, na o turint paakių zonos problemas labai rekomenduoju pasirinkti koreguojančius - oranžinius maskuoklius. Šnekant apie MAKE UP FACTORY Cover up Concealer Set Maskuojamųjų priemonių rinkinį noriu pasakyti, kad tai klasikinis, šviesios spalvos maskuoklio ir pudros rinkinys. Labai gerai sugalvota, kad viename įpakavime dvi priemonės, kurių spalvos atitinka, kurias patogu naudoti makiažui. Mano maskavimo paletės atspalvis Light, įpakavime atrodo labai tamsiai, tačiau ant akių šviesiai, sakyčiau kiek per šviesiai. Pudra turi geltoną pagrindą, gerai šviesina ir užfiksuoja makiažą paakių zonoje, toks savotiškas Banana pudros efektas, tačiau jis kur kas natūralesnis ir tinka kiekvienai dienai.
Maksuoklio konsistencija švelni, jis nesubėga į raukšles, tačiau maskuoja vidutiniškai. Jeigu labai didelių problemų nėra, užmaskuoja, tačiau iki full cover jam labai toli. Užfiksavus su pudra, makiažas laikosi visą dieną, nesukelia alergijos, nedirgina paakių odos ir atrodo natūraliai. Ar rekomenduoju? Kiekvienos dienos naudojimui tikrai taip, vakariniams ir proginiams makiažas aš pasirinkčiau labiau maskuojančią priemonę.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig