2016 m. spalio 14 d., penktadienis

BABE stangrinamasis paakių kremas FACE LINE nuo raukšlių


Labas rytas, mano brangieji, šiandien labai noriu supažindinsi Jus su naujiena mano kosmetinėje, Babe dermokosmetika, kurią galima rasti tik vaistinėse, kuriai keliami labai aukšti kokybės standartai, kurį skirta veido problemoms spręsti. Aš kol kas labai didelių problemų neturiu (ir ačiū, Dievui), tačiau paakių zoną man kelia vis daugiau ir daugiau problemų. Stresas, bemiegios naktis ir nuovargis, o pridėkite dar rudens depresija, visa tai sukelia raukšlių atsidarymą. Šiandien mano pasakojimas apie Babe stangrinamąjį paakių kremą, kuris kovoja su senėjimo požymiais ląstelių lygmenyje.









Stangrina, drėkina, suteikia odai stangrumo, sveiko spindesio ir elastingumo. Stiprūs antioksidantai slopina laisvųjų radikalų poveikį.


Sudėtyje panaudotos nealergizuojančios kvapiosios medžiagos.
Veikliosios medžiagos:
taukmedžių sviesto ...............................................2,0 proc.
laukinių rožių (Rosa Moschata) aliejaus ..................1,0 proc.
nuo senėjimo saugančių peptidų ..............................0,5 proc.
hidroksitirozolio ......................................................0,5 proc.
silanolio ..................................................................0,5 proc.
vitamino F .............................................................0,5 proc.
pluoštinių bosvelijų (Boswellia Serrata) ...................0,1 proc.

Talpa: 15 ml.

Kaina: 24,97EUR (Dabar Euro vaistinėje taikoma 20% nuolaida)

Kur pirkti: Vaistinėse, ir tik vaistinėse (aš radau www.eurovaistine.lt)

Įpakavimas:








Konsistencija:



Mano nuomonė:

Atrodo ir problemų nėra, atrodo ir gyvenime viskas einasi gerai, tačiau vistiek rudens depresija ir niūrus oras užvaldė ir mano mintis. Aš stengiuosi nepasiduoti iš paskutiniųjų, tačiau kaip rezultatas - nemiega. Einant į susitikimus su kosmetikos brandų atstovais ir į renginius, kur reikia pozuoti prie senelės, veido odos būklė privalo būti puiki, nes trūkumai pasimato greičiausiai, antro kreminės pudros sluoksnio tikrai netepsi, nes bus dar blogiau. Patikėkite, nuotraukų į spaudą (internetinius leidinius) niekas nekoreguoja, turi vieną galimybę ir viskas. Būtent todėl problemą reiki spręsti naudojant veido priežiūros priemones, o ne kosmetikos gaminius.
Šnekant apie Babe stangrinamąjį paakių kremą noriu pasakyti, kad labiausiai patiko švelni, neriebi konsistencija, prieš tai buvo testuojamas Lancome, ten konsistencija buvo labai tiršta, vaškinė, o čia gelio, kuri susigeria greičiau, gerai atgaivina paakių zoną. Dar vienas pliusas, Babe kosmetika dermotologinė, sudėtyje nėra parabenų, dažyklių, kvapiklių, skysto parafino. Tai reiškia, kad tokios priemonės idealiai tinka net labai jautriai, probleminei veido odai. Tepant kremą labai arti akies, nėra alerginės reakcijos, kremas net patekus į akis, jų negriaužia. Įpakavimas patogus, nereikia naudoti kremo rankomis, tai, bent jau man, labai didelis pliusas.
Kremo sudėtyje Babe nuo rauklių atsiradimo saugantis Peptidų kompeksas:
- Acetilo heksapeptidas-19: reikalingas kolageno ir elastino, kurie padeda išlaikyti odą sveiką ir jaunatvišką, gamybai.
- Acetilo heksapeptidas-31: veikia panašiai kaip A tipo botulino toksinas – mažina raukšles, sutraukdamas mimikos raumenis keičiantis veido išraiškai.
- Palmitoilo heksapeptidas-32: veikia kaip stiprus metaloproteinazių, kurių funkcija yra naikinti tarpląstelinę matricą, inhibitorius, taip stabdydamas odos senėjimo procesus.
Šis kompleksas naikina regimus odos senėjimo požymius, t.y., mimikos ir amžiaus raukšles. Tuo pat metu jis veikia kaip puiki prevencinė priemonė, blokuojanti metaloproteinazių, naikinančių tarpląstelinę matricą, veiklą.
Šnekant apie rezultatą norisi pasakyti, kad naudojant kremą paakių zona atsigauna, dingsta mažos mimikos raukšles, o kovai su didesnėms reikia daugiau laiko, beveik nesimamato paakių zonos tamsių ratilų, nei 'maišelių'.
Galiu pasakyti atvirai, pirmoji pažintis su Babe praėjo labai sėkmingai, man patiko tiek įpakavimai, tiek rezultatas, tiek pačios kremų tekstūros. Manau tai bus ne pirma bloge aprašyta kosmetikos priemonė.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig