2016 m. spalio 13 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016 10 13


Kartais nebūna įkvėpimo kažką daryti, tada aš palieku darbus vakarui. Nustebote, taip, kartais ir man pritrūksta minčių ir idėjų. Pasitaiko, manau kaltas ruduo, kiek niūresnis oras ir saulės trūkumas. Kviečiu vakare gerti arbatą su medumi kartu ir skaityti geriausius Lietuvos mados ir grožio blogerius.






Niekada nemokėjau taip tobulai derinti drabužius su sportiniais kedais, manau būtent to reikia išmokti iš Lauros, nes jos derinukai atrodo pritrenkiančiai.


Naujieji pirkiniai yra gerai, atnaujinti drabužinę rudens sezonui būtina. Sveikinam Sandra su nauju, tobulu Michael Kors rankinuku.


Darja jau irgi ruošiasi rudens sezonui, jos drabužių derinukas tinka tiek paskaitoms, tiek į mokyklą, tiek laisvalaikui mieste savaitgalį, na o nauja plaukų spalva tiktai fantastiška.


Jeigu reikėtų išsirinkti tobulą paltą, tai tikrai būtų Maženos rožinis iš Bianco. OMG, koks jis tobulas, jau įrašytas į norų sąrašą.


Bomberiai nepaleidžia savo pozicijų, nors jau ir šaltoka, jie vistiek nešiojami ir bus nešiojami iki pirmų šalčių. Labai gražus, tamsiai žalias variantas laukia jūsų Ingos bloge


Eva - gražių suknelių karalienė, jeigu ieškote tobulos, naujos suknelės -kviečių sekti Evos blogą, tikrai surasite labai daug įdomių variantų.


Sandrai labai tinka rožinė spalva, per NYX atidarymą buvo tobulas rožinis derinys su rožiniu paltu, šią savaitę - rožinė suknelė derinama su megztiniu ir juoda skrybėle.


Rožinė spalva užvaldė mados blogerių spintas, Martina derina rožine su pilku. Niekada negalėjau pagalvoti, kad taip tobulai tokios, iš pirmo žvilgsnio pavasariui skirtos spalvos, tinka rudens sezonui.


Dar viena rožinės spalvos interpretacija jūsų laukia Gabrielės bloge, tai mano naujas atradimas, kuris tikrai patinka. Jaunatviškai, gražiai, madingai...


Vaidos Wish List man labai prie širdies, na o nuo tobulos rankinės aš negalėjau nutraukti akių, vis atidarau jos blogą ir peržiūriu dar ir dar. 



Labai gražių Nidos vaizdų kviečių žiūrėti į Fashion Frame blogą, niekada negalvojau, kad Nida tokia graži, prisipažinsiu, buvau labai seniai, kai dar buvau vaikas, reikės skubiai taisyti padėtį. Dievinu Lietuvos pajūrį rudenį ir žiemą.


Aš dievinu skanius desertus, tačiau labai retai sau leidžiu suvalgyti torto arba pyrago gabaliuką, bet kartais galima sau tai leisti, svarbu ne vakare... Apie Tundra girdėjau labai daug, bet neragavau, bus smagu įvertinti skonius.


Turiu labai daug draugių veganų, kurioms bus tikrai aktuali šį informaciją apie VeganBox Club'o maisto dėžes. Wow, man labai patiko tiek idėja, tik turinys, tiek kaina. Juk sveiki ir kokybiški produktai mažai nekainuoja.


Grožio dėžutės dabar ant bangos, aš beveik niekada neužsakinėju (išskyrus TopBeauty ir Lookfanstic), tačiau smagu pažiūrėti kas buvo kituose. Aurelijos bloge skaitome apie Inokišką iš drožiodraugas.lt



Ačiū labai Karolinai už įdomų įrašą bloge apie Grožio parodą, kuri vyko Klaipėdoje, ypač patiko pasakojimas apie Premier. Visiškai sutinku, pati bėgu nuo jų net netasisukdama, nes mane labai nervina agresyvus pardavimo būdas. Nors ir girdėjau N gerų atsiliepimų, net prieiti baisu.


Juokas juokais, tačiau pati šiandien žiūrėjau kelionių pasiūlymus. Dar nespėjo įpusėti ruduo, o man jau norisi saulės, šilumos ir jūros. Kam dar aktualus šis klausimas, skaitome Evos bloge apie PUPA saulės priežiūros priemones.


Patricija savo blogo skaitytojams pasakoja apie SkinCode veido prausiklį, kuris skirtas riebiai odai, Man riebios odos problemos jau nėra aktualios, po kelių dienų namuose su įjungtu šildymu, mano oda tapo labai sausa.


Dievinu MAC kosmetiką, nes nusipirkus norimą kosmetikos priemonę, gausite tobulą rezultatą (tik tuo atveju, jeigu priemonė parinkta teisingai). Kotrynos bloge MAC lūpų dažai ir mano mėgstamas Dazzlieglass lūpų blizgesys.


Gaut kvepalus testavimui be galo smagu, dievinu saldžius aromatus, o tas rožinis buteliukas... mmm... daugiau nuotraukų ir atsiliepimas Gretos bloge.


Puikiai žinau, kad Monikai patinka tik natūralios sudėties kosmetikos priemones, nors aš nesu visiška tokių priemonių fane, man buvo įdomu perskaityti apie makiažo pagrindą iš  Inika.



Aš šiandien tik gavau naujus L'oreal lūpų dažus, todėl su malonumu apžiūrėjau nuotraukas Juodosios Plunksnos bloge. Jau žinau, nude ir tamsus labai patiks, o auksinis... atrodo kiek keistai, tačiau Halloween jau ne už kalnų ;-)


Mano mėgstamiausias plaukų serumas iš Biokera Salomėjos rankose, jeigu reikėtų iš visų išsirinkti pačiausią - šitas aliejukas būtų sąrašo pirmoje vietoje.






Pabaigai, jeigu skaitai blogą ir svajoji būti blogere, Kotrynos patarimai nuo ko pradėti ir ką daryti.


Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig