2016 m. spalio 12 d., trečiadienis

Clinique POP MATTE LIP COLOUR + PRIMER lūpų dažai


Labas rytas, mano brangieji, neseniai gavau Clinique naujienas, apie matinius lūpų lakus jau pasakojau bloge, atėjo eilė įvertinti ir matinius lūpų dažus, juk gavau savo mėgstamiausius atspalvius - raudonus.





Lengva, bet pigmentu papildyta formulė apgaubia lūpas kreminės konsistencijos matiniu efektu. Lūpų dažų bazė padeda išlyginti lūpas, kad kaskart galėtumėte tepti lengvai ir tolygiai.
Talpa: 3,9g
Kaina: 21,95 EUR
Kur pirkti: Douglas ir Kristiana
Įpakavimas:





Ruby POP



Graffity POP



Mano nuomonė:

Kai matinių lūpų dažų rinkoje pasirinkimas labai didelis, nustebinti ir pritraukti pirkėjus labai sunku. Clinique eina teisingu keliu, pasakoja apie tai, kad matiniai lūpų dažai nešiojasi ir jaučiasi ant lūpų labai komfortiškai, nesausina, puikiai padengia ir drėkina. 
Tačiau pradėsime nuo įpakavimo, už tai didžiausias pliusas, nekenčiu vienodų įpakavimų, kai turint kelis lūpų dažus reikia visus atidaryti, arba bandyti įskaityti pavadinimus ant lipduko. Čia viskas labai paprasta, skirtingos dangtelių spalvos, kurios atrodo labai 'skaniai', taip ir norisi pasiimti į rankas, taip ir norisi padaryti daugiau nuotraukų.
Gamintojai atspėjo mano norus ir pageidavimus, gavau du ryškius atspalvius: šiltą raudoną Ruby POP ir raudoną fuksiją - Graffity POP. Graffity man patiko labiau, nes pigmentacija verta ovacijų, pati spalva labai graži, nors tai nėra visiškai matiniai lūpų dažai, laikosi ir atrodo ant lūpų pakankamai gerai. Kodėl man neįtiko raudonas atspalvis? Nes jis kiek sausesnės tekstūros, pigmentacija silpnoka, pridėkite tai, kad jis po kelių minučių buvo ant dantų ir valgant išsimazojo per visą veidą. Atrodo du vienodi lūpų dažai, spalvos kiek kitokios, o koks didelis skirtumas. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai nėra visiškai matiniai lūpų dažai, tai yra pusiau matiniai arba satininiai, kurie nesausina lūpų, tačiau ir išsilaiko žymiai trumpiau, nei klasikiniai matiniai.

PR sample
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig