2016 m. spalio 11 d., antradienis

Urban Decay NAKED SKIN COLOR CORRECTING FLUID (koreguojantis maskuoklis)


Gero vakaro, mano brangieji, aš jau grįžau namo po susitikimų, todėl kol vyras neatvažiavo namo po darbo, galiu prisėsti prie blogo. Prieš kelias savaites apsilankiau Urban Decay ir susipažinau su naujienomis, kurios tikrai wow, kaip jau pasakojau, pagrindinė tendencija - spalvoti korektoriai, šiandien apie žalią variantą pašnekėsime plačiau.






URBAN DECAY Naked Skin Color Correcting Fluid - inovatyvi, lengva formulė iš karto koreguojanti ir paslepianti trūkumus. Oda tampa švytinti ir skaisti. Susidorokite su savo didžiausiomis nuodėmėmis su penkiais spalvą neutralizuojančiais atspalviais.
ŽALIA – maskuoja paraudimus, dėmes bei sutrūkusias kraujagysles. Sumaišykite su makiažo baze, jei norite užmaskuoti viso veido paraudimą.                                                                
VIOLETINĖ – subalansuoja patinimą ir neutralizuoja gelsvo tono odą. 
ROŽINĖ – panaikina tamsius paakius. Taip pat puikiai veikia kaip odą skaistinanti skystoji priemonė.
GELTONA – puikiai tinka maskuoti tamsiai violetinius paakius ar paskaistinti blausią veido odą.
PERSIKINĖ – naudojamas maskuoti tamsias dėmes, tamsiai melsvus paakius, kraujagysles bei odos spalvos nublukimus.

Kaina: 23,95 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:









Mano nuomonė:
Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad su veido raudoniu tenka kovoti labai seniai, todėl tikriausiai ne naujiena, žalios spalvos maskuojamos priemonės nepriklausomai nuo mados, mano kosmetinėje gyvena labai seniai. Kartais pasitaiko ir spuogelių, todėl galima sakyti ir taip, kad Urban Decay žalios spalvos maskuoklis pateko į 'teisingas rankas'. Noriu pasakyti iš karto apie labai stiprią priemonės pigmentaciją. Taip, kaip rodo kartais youtuberės savo filmukuose (teplioti priemonę beveik ant viso veido), tikrai neišeis, nebent tai Halloween makiažas, nusprendėte būti su žalios spalvos veidu. Priemonės reikia labai minimaliai, pirmą kartą, kaip įprastai (naudojant kitų gamintojų žalios spalvos maskuolius), aš užtepiau per daug. OMG, žalia spalva man tikrai netinka ;-) Juokauju, o jeigu rimtai, reikia naudoti labai labai mažai. Dar vienas patarimas, priemonė išdžiūna pakankamai greitai, gaunasi žalia dėmė ant veido, kuria net nuvalyti sunku, todėl sklaidyti reikia iš karto.
Ar Urban Decay maskuoklis maskuoja raudonį? Tikrai taip, maskuoja gerai, tačiau prie priemonės reikia įprasti, suprasti kaip naudoti ir nepadauginti būtent tada rezultatas tikrai pranoks visus lūkesčius. Manau koreguojantis maskuoklis tiks net profesionalams, nes mano MAC maskuoklių pigmentacija kiek silpnesnė. Būtinai išbandysiu paprastus paakių maskuoklius iš UD, nes tikrai sudomino, jeigu žalias toks pigmentuotas, tai su paakių galėsiu visiems laikams atsisveikinti su paakių odos problemomis.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig