2016 m. spalio 9 d., sekmadienis

Dior SKYLINE DIORSHOW BROW CHALK (spalva 001 Blonde)


Labas rytas, mano brangieji, apie gerus produktus pasakoti be galo smagu, galiu drąsiai teigti, kad šį kartą Dior mane nustebino. Esmė tame, kad aš jau seniai nustojau laukti kolekcijų, nustojau apie jas rašyti, nes visiškai nėra laiko, tačiau kai atėjau į pristatymą supratau, kad praleidau be galo daug. Nors tikėjausi, kad labiausiai man patiks matiniai lūpų dažai arba kontūrvaimo priemonė, galiu pasakyti atvirai, geriausia kosmetikos priemonė gauta testavimui - SKYLINE DIORSHOW BROW CHALK. 



Gamintojo aprašymas:



Vandeniui atsparus kreidelės tekstūros pieštukas, kurio pagalba lengvai ir greitai paryškinsite antakius ir pakoreguosite jų formą!
Paryškinkite antakius vos keliais Diorshow Brow Chalk potėpiais.
Išskirtinė lengva, vandeniui atspari tekstūra yra ypač lengva ir išlieka visą dieną. Šį kreidelės tekstūros antakių pieštuką ypač paprasta užtepti, norint tobulai natūralaus efekto galima paskirstyti pirštų galiukais. Trys atspalviai, nuo šviesaus iki tamsaus, lengvai pritaikomi kiekvienam plaukų tonui.
Talpa: 1,5g
Spalvų pasirinkimas:


Kaina: 27,95 EUR

Kur pirkti: parduotuvė Kristiana

Įpakavimas:






Rezultatas:











Mano nuomonė:

Atidarius pieštuko dangtelį aš, švelniai tariant, buvau nustebinta, nes jis ne toks, kokio tikėjausi. Mums jau įprasti labai ploni pieštukai, kurių pagalba natūraliai galima koreguoti savo antakių formą, o čia kiek stora, pailga kreidelės formą. Tačiau po pirmo naudojimo aš įvertinau ir formą, ir pieštuko spalvą, ir tekstūrą, būtent šitas pieštukas privalo būti kiekvienos iš mūsų kosmetinėje.

Gal kiek apie mano antakių istoriją, aš su jais kovoju pastoviai, pradžioje prie šviesios spalvos irgi dažydavau ir šviesindavau, forma buvo neideali. Patamsinus plaukų atspalvį supratau, o kam vargti, ir taip gerai, tačiau norisi dar patobulinti formą, o tam reikia juok kiek atauginti. Vat kodėl man labai patiko šitas pieštukas, jo pagalba du potėpiai ir viskas atrodo labai gražiai ir natūraliai. Dar vienas pliusas - pieštuko atspalvis, jis šaltai rudos spalvos, nei per šiltas, nei per šaltas, tobulas. Kitas pliusas (o kiek jų dar gali būti?) - konsistencija, pieštuko sudėtyje yra vaškas, kuris idealiai laiko formą visą dieną.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad labai rekomenduoju, juo dirbti be galo lengva, o tokio tipo formą leidžia per du žingsnius turėti tobulos formos antakius.


PR sample


SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig