2016 m. spalio 8 d., šeštadienis

Shopping NIGHT OUT in Gedimino 22

ė


Vakar vakare, nežiūrint į šaltą ir lietingą orą, Vilniuje šurmuliavo  Shopping NIGHT OUT. Tai nereali mintis, kai po darbo, penktadienį, parduotuvės ir butikai dirba iki vėlumos tam, kad pritraukti pirkėjus, pristatomos naujos kolekcijos ir madingos tendencijos. Vis gi oras man neleido pereiti per visą Vilniaus Senamiestį, tačiau į miestą aš visgi susiruošiau. Mano pasirinkimas -  Shopping NIGHT OUT in Gedimino 22.


Aš kaip ir visada kviečiu Jus į virtualią kelionę apžiūrėti parduotuvės vitrinas ir asortimentą, o šnekant apie madingas tendencijas noriu pasakyti, kad nepriklausomai nuo sezono rekomenduoju būti savimi, sekti savo stiliaus pojūčiais ir gali būti, išbandyti ką nors naujo ir netikėto, pvz skrybėlę arba tamsios spalvos lūpų dažą (kaip aš ;-)) Why not?

Į ką patariu atkreipti dėmesį: į spalvas (jos turi būti rudeniškos, tačiau dizaineriai siūlo nepamiršti apie raudonas, plytų ir oranžinius atspalvius), į gėlėtus raštus ant juodo ir pilko fono,  taip pat svarbu detalės (net pilkas paltas atrodo įdomiau derinant su blizgiomis detalėmis arba išskirtiniu diržu ir papuošalu), nėriniai neišeina iš mados ir nepaleidžia savo pozicijų (tai galime pamatyti Valentino Red Kolekcijoje, kuri  be galo įspūdinga ir verta ovacijų).

Žiūrime nuotraukas, ieškome įkvėpimo ir bandome atrasti ką nors sau...




















Kas man patiko labiausiai? Valentino Red suknelės, Max and Co papuošalai (kurie labai primina Marni, aš jau panašų turiu, tačiau negalėjau net paleisti iš rankų žaliojo gėlėto varianto), Twin-Set drabužiai (tai mano atradimas, nes anksčiau aš tiesiog neatkreipdavau dėmesio į šį brendą).


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig