2016 m. spalio 2 d., sekmadienis

GHD seminaras



Plaukų priežiūros priemonės, mano silpnybė, tačiau aš labai stengiuosi pasirinkti tai, kas yra geriausia mano ir taip pažeistiems ir nualintiems plaukams. Jeigu yra galimybė, aš stengiuosi apsilankyti mokymuose arba seminare apie plaukų priežiūros priemones. Apie Aili GHD trenerę iš Estijos girdėjau labai daug, atėjo laikas susipažinti ir išklausiyti jos patarimus. Antradienio vakarą mes visos skubėjome į GHD seminarą, kur buvo pristatytos visos naujienos, o svarbiausiai, praktiškai parodyta kaip susitvarkyti su savo plaukais.



GHD (Good Hair Day) pelnytai yra Nr. 1 plaukų formavimo priemonių pasaulyje! GHD įkurėjai, 2001m. pradėję veiklą, du metus savo plaukų šukas, šepečius, plaukų formavimo priemones, plaukų žnyples bei džiovintuvus reklamavo „iš lūpų į lūpas“, t.y. juos savo klientams rekomenduodavo grožio salonai. Argi tai ne puikiausias GHD priemonių aukštos kokybės įrodymas?

GHD priemonės, tai kokybė verta kiekvieno sumokėto cento. Aš labai džiaugiuosi, turiu Patinum baltos spalvos plaukų tiesintuvą, kuris idealiai tinka plaukų garbanojimui, nepažeidžia mano ir taip pavargusių plaukų, suteikia jiems švelnumo ir blizgesio, vizualiai gerina plaukų būklę. Tačiau esu girdėjusi, kad su mano GHD Platinum tiesintuvu galima garbanoti plaukus net 8 būdais. Skamba neįtikėtinai, patikėkite, paprastai sugarbanoti plaukus yra lengva, tačiau GHD siūlo be galo daug garbanojimų technikų, kurie atrodo labai įspūdingai ir gražiai, bet reikia praktikos, reikia apmokymų, būtent todėl aš pastoviai juose dalyvauju.

Žiūrime nuotraukas, o aš kol kas pradedu pasakojimą apie tai, kas mane sudomino labiausiai:

GHD Aura plaukų džiovintuvas – tai naujos kartos plaukų džiovintuvas, kuris suteiks plaukams daugiau apimties ir neįtikėtino žvilgesio. Džiovintuvas sukurtas pagal naująją Laminair technologiją, kurios dėka yra užtikrinama 65% daugiau koncentruoto, neturbulencinio išpučiamo oro, todėl kiekviena sruoga yra džiovinama atskirai, taip užtikrinant aukščiausio lygio rezultatus. 

GHD Aura plaukų džiovintuvas orą išpučia viena kryptimi, užtikrinant vienodą greitį bei temperatūrą. Todėl plaukai tampa glotnūs bei net 38% blizgesni.

Cool Wall technologija išlaiko džiovintuvo antgalį šaltą, todėl džiovintuvu galima liesti skalpą, taip užtikrinant gerus plaukų apimties rezultatus. Naujos kartos GHD Aura motoras lemia, kas šis džiovintuvas yra lengvesnis, mažesnis bei 60% tylesnis. 

Naujoji GHD Aura saugo gamtą, todėl sunaudoja 17% mažiau elektros energijos išteklių.

Na o jeigu savo žodžiais, Aura plaukų džiovintuvas labai lengvas, veikia labai tyliai, nėra super karštas dėl savo naujos tenchologijos, pučia orą ten, kur reikia, tai leidžia iš karto suformuoti norimą šukuoseną. Svajoju turėti jį savo kosmetinėje, bet kol kas pirmoje eilėje stovi fotoaparatas, pagaliau nuotraukos bloge atrodys gražiau ir profesionaliau, o aš galėsiu daugiau dėmesio skirti madai.





GHD rožinės spalvos plaukų tiesinguvai traukią akį, atrodo gana įspūdingai, o dalis pinigų keliaują į Rožinio kaspino fondą. Manau tai labai gera iniciatyva.





Aš manau šukuojant, tiesinant arba džiovinant plaukus būtina naudoti specialias plaukų priežiūros priemones, aš galiu drąsiai rekomenduoju GHD, nes išbandžiau beveik visas. Mano mėgstamiausia - purškiklis plaukų tiesinimui, antroje vietoje - labai lengvos putos plaukų apimčiai.




Kiekvienam iš mūsų buvo pasiūlytą padaryti šukuoseną, taip pat pagrindinis dėmesys buvo skirtas tam, kad aš namuose naudojant GHD priemones galėčiau tai atkartoti. Man buvo padaryta vintažinė šukuosena ir plaukų garbanojimas naudojant GHD plaukų tiesntuvą. Labai patiko rezultatas, Aili aukšto lygio specialistas, kuri puikiai išmano savo darbą.







Apibendrinant noriu pasakyti, kad už kokybę reikia mokėti, o GHD kokybė verta pinigų, todėl labai rekomenduoju įvertinti patiems, merginos www.inhair.lt parduotuvėje laukia jūsų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Už nuotraukas ačiū Darjai (http://luscious-style.com)


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig