2016 m. spalio 2 d., sekmadienis

Gamiss Bird Embroidered Faux Leather Jacket


Kol lauke dar šilta, bandau papasakoti apie savo naują, šviesiai mėlynos spalvos striukę. Galiu pasakyti atvirai, geltonos spalvos ZARA striukę nešioju su dideliu malonumu, atrodo labai ryškiai, tačiau tinka beveik prie visų turimų mano drabužių. Šiandien jūsų dėmesiui labai panašus variantas, tiks palva kitokia ir daugiau detalių iš www.gamiss.com internetinės parduotuvės.

Mėlynos spalvos striukės idealiai tinka laisvalaikiui prie džinsų. Nereikia nieko galvoti, džinsai, striukė, baltos arba šviesios spalvos viršus, patogi avalynė arba baltos spalvos stortiniai batai. Viskas be galo paprasta, lengvai suderinama ir gražu.

Šnekant apie striukę, noriu pasakyti, kad kokybė pakankamai gera, galiu palyginti su klasikiniu Zara variantu, ten oda kiek storesnė, tačiau man labai patiko išsiuvinėtos detalės. Mano pasirinktos striukės dydis L, nes drabužiai šiose internetinėse parduotuvėse labai pamažintos, todėl labai rekomenduoju nepatingti ir pamatuoti savo turimus viršutinius drabužius tam, kad užsakytas drabužis idealiai atitiktų jūsų dydį.

Tikriausiai verta pakartoti dar, kad užsakymas atkeliauja per kelias savaites, tačiau labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į tai, kaip greitai užsakymas bus paruoštas (nuo kelių dienų iki kelių savaičių). Muito mokesčių mokėti nereikėjo, įpakavimas ir transportavimas vertas pagyrų. Todėl labai rekomenduoju apžiūrėti www.gamiss.com parduotuvės asortimentą ir pasiruošti rudens sezonui. Dabar internetinėje parduotuvėje vyksta išpardavimas, o taip pat naujas virųutinių drabužių ir suknelių asortimentas.










Striukė - www.gamiss.com
Džinsai - ZARA
Rankinė - MANGO
Aukštakulniai - Bershka
Megztinis - ZARA
Akiniai - Michael Kors










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig