2016 m. spalio 29 d., šeštadienis

GYVENK SPALVINGAI SU ECCO


Labas rytas, mano brangieji, tokiai lietingai dienai manau reikia pridėti spalvų, būtent todėl mano pasakojimas šiandien apie naują ECCO kolekciją Spalvos. Galiu pasakyti atvirai, anksčiau net nežiūrėjau ė ECCO parduotuvių pusę, buvau įsitikinusi, kad ten parduodama avalynė skirta pensininkams, tiems, kas turi problemų su kojomis, ir tiems, kas vertina tik patogumą. Madą? Ne, mados ten tikrai nebuvo. Bet paskutinius kelis metus ECCo labai patobulino pristatomos avalynės dizainą, todėl šitoje vietoje jau galima šnekėti ir apie madą.




Šį sezoną ECCO kviečia moteris šėlti kartu su nauja kolekcija SPALVOS. Spalvų gamą sudaro trijų itin ryškių atspalvių batai, sukurti neginčijamam komfortui ir saviraiškai.

„Kolekcija SPALVOS yra įkvėpta moterų ir jų dinamiškų gyvenimų. Norime, kad moterys šventes sutiktų išraiškingai, todėl nusprendėme nuspalvinti jų stilių.” – Sarah Nordby Fill Rödel, Dizainerė





SPALVŲ kolekcija prideda gyvybingumo bet kokiai aprangai. Sukurta taip, kad atkreiptų dėmesį į kiekvieną judesį, ši nuotaikinga kolekcija susideda iš raudonų, geltonų bei mėlynų užrišamų laisvalaikio aulinių bei balerinos tipo batelių. Kolekcija įkvėpta pagrindinių sezono spalvų tendencijų: PANTONE 18-1550 Aurora Red, PANTONE 14-0952 Spicy Mustard, PANTONE 174028 Riverside.











Kolekcija

Gyvenk spalvingai ir įamžink šventinę nuotaiką su naujais ECCO SOFT 3. Išsiskirk iš minios šiuo išraiškingu batų dizainu, pagamintu iš megztos medžiagos. Įkvėpta rudens-žiemos tendendcijų stambi balta platforma suteikia kojoms papildomą komfortą. Šią išvaizdą papuošk balta ECCO SP2 Medium Doctor’s Bag rankine, dvelkiančia skandinavišku minimalizmu.






Moterims, ieškančioms lengvesnių, stilingų ir patogių batų – siūlome ECCO SHAPE PONITY BALLERINA, pagamintų iš aukščiausios kokybės verstos odos. Smailėjantys balerinos tipo bateliai ne tik stilingi, bet ir itin patogūs – bateliuose esantis paminkštintas padas užtikrina nuolatinį komfortą. Stilingai išvaizdai pabrėžti – derinkite batelius su ECCO SP2 Small Doctor’s bag – privaloma rankine šiam sezonui.







Kombinuok su kitais šviesiais ir ryškiais aksesuarais ir gyvenk spalvingai!

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek kad mano spintoje jau puikuojasi geltonos spalvos ECCO SHAPE PONITY BALLERINA, rytoj apie juos pašnekėsime plačiau, na o šiandien tiek, jau greitai kolekcija bus pristatyta ECCO parduotuvėse.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig