2016 m. spalio 18 d., antradienis

It 's rock- n- roll baby


Kaip sako mano mama, koks bebūtų drabužių pasirinkimas, kojas reikia laikyti šiltai. Taip, aukštakulniai, bateliai ir basutės, viskas atrodo super, labiau tinka prie drabužių derinių ir apsunkina nuotraukų, tačiau jau nebe toks oras, todėl mano pasirinkimas ilgi ir gražūs, juodos spalvos botfordai, kurie ne tik šilti, bet ir patogus. Šiandien trumpai apie batų pirkimą internetu ir http://www.dresslily.com/ parduotuvę.

Labai gailiuosi, kai užsakinėjau šituos gražuolius, spalva buvo tik juoda, dabar parduotuvė http://www.dresslily.com siūlo: juodą, pilką ir nude spalvos pasirinkimą. Mano akimis gražiausiai atrodo pilki, nes juodi klasika, o nude spalvą reikia derinti. Aišku, prie mano tokio derinuko nude spalva tiktų idealiai, tačiau juodi tinka prie visų drabužių ir tai faktas. Labai patogu, kad batai užsiriša viršuje, todėl nesmunka ir tiks bet kokiai kojai, nereikės pastoviai jų traukti į viršų, patikėkite, tai labai patogu.
Noriu kelis kartus pasakyti apie batų dydžius, aš užsakiau 39, man jie kiek per dideli, manau tiktų ir 38, todėl galima teigti, kad tokio tipo batai (be kulno) atitinka dydį puikiai. Botfordai pakankamai geros kokybės, niekada nerekomenduoju užsakinėti pigių batų, kiek sumokėsite, tiek atrodys, patikėkite.  Siuntinys atkeliavo per 3 savaites, įpakavimas buvo tobulas, todėl likau be galo patenkinta.

Na o šį kartą drabužių pasirinkimas labai drastiškas, aš net nesitikėjau tokio efekto, tačiau man patinka. Striukė iš New Yorkerio atrodo tobulai, būtent jį suteikia tą Rock-n-Roll efektą ir groja pagrindiniu smuiku.








Nuotraukos: Sandra (www.kurmanoraktai.lt)
Striukė, megztinis ir rankinė - New Yorker
Sijonas - ZARA
Diržas - H&M
Skrybėlė - Zaful










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig