2016 m. spalio 18 d., antradienis

Gosh Foundation Plus +


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui Gosh nauja kreminė pudra Foundation  Plus +, kuri labai gerai maskuoja visus veido nelygumus ir trukumus, tinka vakarinėms makiažams. Tai kone karščiausia Gosh kosmetikos naujiena (po veido aliejaus), kurią labai norėjau išbandyti ir pažiūrėti rezultatą, pagaliau aš pilnai pasiruošusi pasidalinti savo nuomone su Jumis.














Rezultatas:

be kosmetikos 




su makiažu




Mano nuomonė:

Tikriausiai parašysiu porą žodžių apie pačią kreminę pudrą, nes gamintojo informacijos lietuvių kalba, aš neradau niekur. Gosh Foundation Plus + tai kreminė pudra ir maskavimo priemonė viename, pudra labai gerai maskuoja visus nelygumus ir veido trukumus, o svarbiausiai, labai natūraliai atrodo ant veido. Makiažas išsilaiko visą dieną, gamintojas siūlo rinktis iš penkių pudros atspalvių.
Aš Gosh atstovybėje Danijoje išbandžiau šviesiausią 002 spalvą, man netinka, nes labai balina veidą, todėl mano pasirinkimas - 004 Natural, vidutinio šviesumo, su geltonu tonu tam, kad kiek neutralizuoti veido raudonį. Kontūravimui tamsiausia spalva, nes vakariniams makiažams darau ne tik sausą, bet ir kreminį kontūravimo variantą.
Pudros buteliukas - minkštos plastmasės, kol buteliukas pilnas, pudra spaudžiasi labai gerai, be jokių problemų (kaip pudra bus link pabaigos, manau buteliuką reikės kirpti tam, kad pasiekti dugno ir iškrapštyti paskutinius pudros lašus).  Pati pudra vidutinio tirštumo konsistencijos, dengiasi lygiai, tačiau makiažo pagrindas turi būti (aš naudojau Gosh Skin Perfection, jis man patinka ir tinka labiausiai). Gosh Foundation Plus + maskuoja labai gerai, jeigu reikia, pudrą galima sluoksniuoti, tada rezultatas bus dar geresniu. Vienintelis minusas - pudra paryškina visus turimus šerpetojimus, matote mano nosies zoną? Dabar jau visas veidas pamaitintas ir sausų vietų kaip ir nėra, tačiau jeigu jūsų situacija panaši, reikia naudoti Gosh aliejuką -praimerį, rezultatas bus dar geresnis, būtent todėl iš ir rašau, makiažo pagrindas yra BŪTINAS. 
Gosh Foundation Plus + galima tepti rankomis, aš naudoju kabuki tipo šepetėlį, tada rezultatas gaunasi tobulas, nes pudra pasiskirsto gerai ir atrodo natūraliai. Pudra neduoda visiškai matinio užbaigimo, todėl aš naudoju ir pudrą, matiniam efektui suteikti. Makiažas išsilaiko visą dieną, porų nekemša, atrodo be galo gražiai, galiu drąsiai teigti, kad tai mano mėgstamiausia Gosh pudra. Naujienos ieškome Kristianos ir Kosmada parduotuvėse.


PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig