2016 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Kosmart PONYTAIL


Labas rytas, mano brangieji, šiandien  iš pat ryto pašnekėsime apie rankų darbo plaukų aksesuarus iš Kosmart. Aš jau pasakojau savo bloge apie nuostabius auskarus, kuriuos jau nešioju gerą mėnesį ir jie atrodo tobulai, o šiandien atėjo eilė aptarti plaukų papuošalus. Kas sakė, kad tokio tipo papuošalai tik vaikams? Aš labai sėkmingai derinu juos su rožinės spalvos bomberiu ;-)





Kaina: 8 EUR

Kur pirkti: Vitrina Pro

Įpakavimas:











Mano nuomonė:


Šį naktinė pelėda pakerėjo mane nuo pirmo žvilgsnio. Pagaliau iki manos suvokimo sugebėjo prasimušti pagrindinės šių metų spalvos: švelniai rožinė Rose Quartz ir Serenity mėlyna. Nežinau kodėl, bet rožinė man kur kas artimiau, nors visiškai nepritariu barbės stiliui, tačiau iš kitos pusės ir rožinės spalvos būna skirtingos. 
Šnekant apie plaukų papuošalą noriu pasakyti, kad jis skirtas ne tik vaikams, jis rankų darbo, su Swarovski rožinės spalvos kristalais, atrodo labai gražiai ir įspūdingai. Aš derinu šį stebuklą su rožinės spalvos bomberiu, atrodo žaismingai. Pats papuošalas labai tvirtas ir pagamintas kokybiškai. Nors mano mėgstamiausios gumos Invisibobble, šita yra gerai laiko plaukus ir šukuoseną, tiesą, aš dažniausiai supinu kasą. Nemanau, kad šita gumytė tiks toms, kieno plaukai labai stori ir jų daug, nebent naudoti tik kaip papuošalą.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, ateina tikrasis ruduo, todėl labai rekomenduoju nors kiek paįvairinti savo drabužių derinukus, suteikti jiems spalvos ir žaismingumo. Man be galo patiko Kosmart plaukų papuošalai, todėl rekomenduoju gyvai apžiūrėti aosrtimenta VitrinaPro parduotuvėse.


PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig