2016 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Outfit: Grey FUR


Kas sakė, kad pilka spalva nuobodi? Prisipažinsiu, pilkas atspalvis vienas iš mėgstamiausių, po bordo  spalvos, aišku. Pilką atspalvį vargu, ar galime pavadinti nuobodžiu, šį kartą derinu juodą ir pilną, na o pagrindiniu smuiku groja spalvotos (pilkos) Wolford pėdkelnės.




Apie šitą orą jau šnekėti nereikia, tačiau kol nėra ypatingai šalta, mano pasirinkimas liemenės. Kaip man neseniai pasakė viena Lietuvos drabužių dizainerė, ne liemenė reikia sakyti, o ilgas švarkas be rankovių. Tai vat, dievinu savo kailinius iš Marc Jacobs be rankovių (tikriausiai tai vadinasi taip ;-)) Nors kaina nėra maža, nešiojasi šis drabužis puikiai, tinka bet kokiai progai, prie bet kokių drabužių. 
Ar pastebėjote, kad kiekviena drabužių parduotuvė savo pirkėjams siūlo skrybėles? Vienu žodžiu, be skrybėlės šį sezoną tikrai neišsisuksite, kaip ir be spalvotų pėdkelnių.

Šiais metais Tamaris batų kolekcijos stebina, jeigu anksčiau man buvo be galo sunku ką nors išsirinkti, tai šiais metais norisi visų modelių iš karto. Mano pasirinkimas, aišku kad tiktų prie pėdkėlnių atspalvio, tačiau batai be galo kokybiški, patogūs, ir pagaliau stilingi.

Kaip aš pasakojau, nekenčiu blizgančių pėdkelnių, tačiau šitos iš Wolford gali pasigirti prabangiu švytėjimo efektu. Žiūrime nuotraukas ir rašome naujų pirkinių sąrašus rudeniui: spalvotos pėdkelnės, skrybėlė, liemenė, plisuotas sijonas, nauji patogūs batai, tačiau ne tik patogūs, bei stilingi ir gražus...







Liemenė - Marc Jacobs
Pėdkelnės - Wolford (PC Europa)
Batai - Tamaris
Palaidinė ir sijonas - ZARA
Skrybėlė - Zaful
Apyrankė - Soufeel

Nuotraukos: Sandra (www.kurmanoraktai.lt)














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig