2016 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Lancome VISIONNAIRE ADVANCED MULTI eksperimentas


Kaip bebūtų gaila, tačiau atėjo link pabaigos mano Lancome ekeperimentas, todėl laikas susumuoti rezultatus. Aš jau pasakojau bloge apie naują Lancome VISIONNAIRE ADVANCED MULTI veido priežiūros liniją, gavau testavimui daugiafunkcinį veido  ir paakių kremus, atėjo laikas atsakyti į klausimus: ar verta? ar veiksmingi? kokiai odai tinka? tokio rezultato galima tikėtis?









Mano nuomonė:

Aš labai stropiai naudojau Lancome VISIONNAIRE ADVANCED dieninį ir paakių kremus du kartus per dieną. Ne, kremo naudoti aš neužmirštu, tačiau paakių kremus naudoju mažiausiai, nes nelabai tikiu, kad galima laukti stulbinamų rezultatų. 
Mano veido oda atrodo gana neblogai (vertinant mano amžių), tačiau visa tai gerų veido kremų ir pilnos ir teisingos veido priežiūros rezultatas. Merginos, niekada negalima taupyti ant savo veido, kremas neturi tiesiog drėkinti ir kiek maitinti, reikalaukite geriausio, ir porų mažinimo, ir prevencijos nuo rauklių, ir gilaus atstatymo. Ar tai įmanoma? Tikrai netikėjau, kad Lancome tai gali, kol neišbandžiau pirmą kartą, kol nepanaudojau vieną savaitę, po to dar vieną, o po to dar vieną. Jau tikriausiai supratote, kad dieninis pažangus ir visapusis koreguojantis kremas man patiko labiausiai. Kodėl? Nes jis drėkina (bet neriebina), stangrina, puoselėja, švelnina, mažina poras, kovoja su raukšlėmis. Stebuklas? Tikrai taip, tokio malonaus pojūčio ir stulbinamo rezultato nesuteikdavo net mano mėgstamiausias Lancome Genefique serumas. Tiesą, vakaras du kartus per savaitę aš vistiek naudojau mano mėgstamiausią Lancome naktinę veido kaukę iš Energie de Vie serijos. Visos mes labai skirtingos, skaičiau be galo daug gerų atsiliepimų apie šią seriją, tačiau mano odai tiko tik ši naktinė kaukė. Sakyčiau tiko ne tas žodis, patiko net labai labai.  dar kelis žodžius noriu pasakyti apei tai, kad dieninis Lancome kremas naudojasi nelabai taupiai (per 3savaites išnaudojau 1/4 buteliuko), tačiau kremas švelnios nelipnios konistencijos nekemša porų ir susigeria akimirksniu.
BGrįžtame prie Lancome VISIONNAIRE ADVANCED serijos, aptarsime Lancome VISIONNAIRE paakių kremą. Man nepatinka mano paakių odą, nes jeigu koreguoju nuotraukas, koreguoju paakių zoną, nes smulkios raukšlės ir pavargęs žvilgins neduoda man ramybės. Aš esu iš tų žmonių kurie kartais nuo karto pamiršta panaudoti paakių kremą, todėl nelabai tiki ir rezultatu. Eksperimentas ir pažadai - šventas reikalas, todėl naudojau paakių kremą kiekvieną dieną, rezultatas po pirmos savaitės nesimatė, po antros irgi, o vėliau aš pastebėjau, kad paakių zonos nuotraukose tvarkyti nereikia, raukšlių beveik nesimato. Kur jos dingo nežinau, tačiau vaizdas nuotraukose kur kas geresnis.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad nėra universalaus kremo, kiekvienas turime pasirinkti pagal savo poreikius ir odos tipą, tačiau pasakysiu atvirai, Lancome VISIONNAIRE ADVANCED vieni ir geriausių veido priežiūros priemonių, kurias man teko išbandyti. Mano veido odos būklė pasikeitė į gerąją pusę, todėl labai rekomenduoju išbandyti arba bent paprašyti mėginuką parduotuvėje.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig