2016 m. spalio 28 d., penktadienis

L'oreal COLOUR RICHE LA PALETTE


Labas rytas, mano brangieji, tačiau koks jau čia rytas, nuo pat ankstyvo ryto darau ir tvarkau naujų kosmetikos priemonių nuotraukas, tam, kad Rygoje galima būtų kiek atsikvėpti ir daugiau dėmesio skirti madai ir renginiams. Labai apsidžiaugiau gavus L'oreal raudonųjų lūpų dažų paletę, nes raudonos spalvos man be galo tinka ir patinka, turint tokią įvairovę galima drąsiai daryti ambree lūpų efektus, paletę patogu pasiimti su savimi į kelionę. Šiandien apie L'oreal naujieną šnekėsime plačiau.



Lūpų dažų paletė


1 paletė lūpoms, 6 kreminiai atspalviai, begalinė įvaizdžių įvairovė.


L’ORÉAL PARIS atskleidžia profesionalių makiažo meistrų paslaptį sukurdami rafinuotą paletę lūpoms Color Riche Lip Palette, kurią sudaro šešių lūpų dažų atspalviai iš legendinės Color Riche kolekcijos. Nuo matinių iki itin spindinčių ar šilko švelnumo efektą suteikiančių lūpų dažų.


Atverkite savo ypatingą auksu tviskančią paletę ir sukurkite išskirtinę, pabrėžiančią lūpų spalvą. Lūpų dažų formulė praturtinta unikaliais kremais ir ryškiais spalvos pigmentais, kad spalva būtų sodri, o lūpos išpuoselėtos. Būkite savo lūpų kūrėja – kurkite beribę įvaizdžių įvairovę, lūpų dažų teptuku maišant keletą atspalvių. Paletėje yra veidrodėlis ir profesionalus lūpų dažų teptukas, kad lūpas padailinti galėtumėte ypač kruopščiai.


Galite pasirinkti iš dviejų – raudonų arba natūralių – atspalvių palečių, kad tiktų bet kuriai nuotaikai, aprangai ar įvaizdžiui, tiek dieną, tiek naktį. Pirmosios paletės atspalvių spektras – nuo rusvai gelsvo iki rudo ir nuo ryškiai rausvo iki švelnaus rožinio. Antrojoje paletėje derinami įvairūs raudoni atspalviai, tarp jų – karmino, rubino, purpuro ir plytų raudona.


Naudojimas:


Jei norite klasikinio įvaizdžio, lūpų dažų teptuku padenkite visas lūpas. Norėdama sukurti madingą šešėlinį Ombrée efektą, maišykite keletą atspalvių.


Rezultatas:


Ikoniška lūpų spalva arba prancūziško Ombrée stiliaus lūpos iš natūralių arba rausvų lūpų dažų atspalvių spektro.


Talpa: 6g









Mano nuomonė:

Labai apsidžiaugiau gavus būtent raudonos spalvos paletę, nes raudoni atspalviai mano mėgstamiausi, dažniausiai renginiams, susitikimams ir ypatingoms progoms naudoju tik raudonos spalvos lūpų dažus, o čia visa paletė, wow, kaip gerai.Nude irgi gerai, bet kaip bebūtų keista, tokių tapslvių beveik nenaudojų savo makiažams, ypač kreminių tekstūrų.
Noriu kelis žodžius pasakyti apie įpakavimą, jis gražus, stilingas, tačiau visi pirštų antspaudai lieka ir reikia pastoviai valyti, valyti ir dar kartą valyti, tai nėra super patogu. Geriau mažiau išvaizdus, tačiau praktiškesnis dėkliukas. Dar vienas minusas - labai jau plokščias lūpų dažų šepetėlis, aš naudoju savo, ploną, kuris leidžia labai tiksliai nudažyti lūpas prie pat kontūro ir nenaudoti lūpų pieštuko. Aš labai tikėjausi, kad paletėje lūpų dažai matiniai, bet ne, kreminiai, nors tai nėra blogai, matiniai man patinka žymiai labiau. Pliusas - nuostabi konsistencija ir įvairios raudonos spalvos, man labiausiai patiko pirmoji - raudona fuksija, klasikinė raudona link apačios, ir tamsesnė šalta raudona prieš paskutinė paletėje. Antras atspalvis per daug oranžinis, tačiau manau idealiai tiks Ombree efektam, nes pakankamai ryškus ir pigmentuotas.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad paletės idėja yra nuostabi, man be galo patinka. Manau tokia paletė tikrai patiks raudonų spalvų mylėtojams ir gerbėjams, o taip pat toms, kas negali apsispręsti dėl tinkamo ir to vienintelio raudono atspalvio, dabar per daug galvoti nereikia, nes spalvas galima maišyti tarpusavyje, ir taip gauti dar daugiau skirtingų įvaizdžių.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig