2016 m. spalio 3 d., pirmadienis

L'oreal TRUE MATCH HIGHLIGHT Šviesą atspindinti pudra


Jeigu užsienyje jau yra pristatyti skystieji L'oreal higlighteriai, tai Lietuvoje - Šviesą atspindinti pudra dar naujiena. Aš manau progresas ir naujienos atkeliaus iki mūsų rinkos jau netrukus, o kol kas reikia išmokti džiaugtis tuo, ką turime. L'oreal pristato dviejų atspalvių pudras: rožinę  (rosy glow) ir violetiniai-mėlyną (icy glow). Kas skaito mano blogą, puikiai žino, dievinu rožinės spalvos higlighterius, planavau papasakoti apie dvi pudras, bet nusprendžiau pasilikti sau rožinį variantą, o Icy Glow lauks jūsų Give Away konkurse.




Gamintojo aprašymas:
Įvairiai naudoti skirta švytėjimo suteikianti veido pudra skaisčiai ir švytinčiai odai. Išskirtinis švytėjimas bet kurio atspalvio odai. L’ORÉAL PARIS pristato pirmąją švytėjimo suteikiančią pudrą, pabrėžiančią dailiausius veido bruožus ir sukuriančią ypatingą strobing efektą.
Šviesą atspindintis strobing efektas – vizažistų technika skirta paryškinti veido bruožus, į kuriuos natūraliai krenta šviesa. Išryškinkite savo veido bruožus keturiais vienas kitą papildančiais lengvos tekstūros pudros atspalviais.
Šiltų atspalvių švytėjimo suteikianti pudra sustiprina persikinius arba gelsvus šilto odos atspalvio pustonius. Šaltų atspalvių švytėjimo suteikianti pudra pabrėžia gelsvus, persikinius, rausvus arba melsvus neutralaus odos atspalvio tonus.
Pakuotėje yra veidrodėlis ir šepetėlis.
Naudojimas:
Padenkite visą veido odą arba naudokite kaip šviesą atspindinčią priemonę tam tikriems bruožams pabrėžti.
Užtepkite šepetėliu ir paskirstykite ant veido.
Tamsesnius paletės atspalvius naudokite ties zona po skruostikauliais ir išilgai nosies šonų.
Šviesesnius paletės atspalvius naudokite išilgai nosies centro ir ties zona virš skruostikaulių, kad šie sveikai švytėtų.
Rezultatas: 
Oda atrodo skaisti, švytinti ir spindinti, ne papilkėjusi ar nuvargusi.

Talpa: 9 gr.

Kaina: 12,99 EUR

Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Žinote, kas nustebino labiausiai? Tai, kad pudra pagaminta Italijoje, tai labai geras kokybės ženklas. Kaip jau sakiau, esu rožinės spalvos higlighetrių mylėtoja ir gerbėja, nes jie idealiai pagyvina veidą, suteikia švelnumo ir vos matomą akcentą ant skruostų (svarbiausiai nepadauginti priemonės, nes L'oreal pudra pakankamai spindinti, vos vos daugiau ir atrodysite kaip Kalėdinė eglutė). 
Glow efektas labai populiarus, tačiau kaip jau sakiau, reikia jausti saiką, nenaudoti per daug pudros, vadovautis principų 'geriau mažiau, nei daugiau', būtent tada galima drąsiai naudoti šią priemonę ne tik vakariniam, bet ir dieniniam makiažui. 
Noriu pagirti tvirtų įpakavimą su veidrodžiu ir šepetėliu, kurio esant reikalui, galima pataisyti makiažą, arba spindinčios pudros pagalba transformuoti dieninį makiažą į vakarinį. 
L'oreal TRUE MATCH HIGHLIGHT Šviesą atspindinti pudra labai pigmentuota, gerai laikosi ir nekemša porų. Ar man patiko? o taip, tikrai taip. Labai rekomenduoju rožinės spalvos (Rosy Glow) higlighterį tamsaus gymio merginoms, kurių veido odos atspalvis tamsus, arba į geltonumą. Ice Glow pudros atspalvis tiks šviesios odos savininkėms, taip pat tobulai atrodys darant šaltos spalvos makiažo variantus (naudojant matinius šalto atspalvius nude lūpų dažus arba turint madingiausio pilko atspalvio plaukus).


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig