2016 m. spalio 7 d., penktadienis

Make up Factory Lip Liner lūpų pieštukai (No.01 Forever Invisible ir No.17 Rosy Brown)


Amžinas klausimas "Būti ar nebūti" lūpų pieštukui jūsų kosmetinėje. Ar tai protinga investicija, ar tiesiog pinigų švaistymas? Šiandien pabandysime surasti atsakymus į visus srabbius ir dominančius klausimus.




Šį rudenį Make up Factory kompanija išleidžia naują lūpų pieštukų kolekciją, kur kiekviena galės išsirinkti sau tobulą pieštuką idealiam lūpų kontūrui, nuo permatomo iki ryškiai raudono, tobulam rezultatui.

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:





Mano nuomonė:

Ar lūpų pieštukas yra būtinas? Galiu pasakyti iš praktikos, priklausomai nuo pasirinkto lūpų dažų atspalvio ir tekstūros. Jeigu lūpų dažo spalva labai ryški, nori nenori, pieštuko reikia, tik tada kontūras atrodys preciziškai ir lygiai. Taip, galima naudoti ir specialų lūpų dažų šepetėlį, ir maskavimo priemonę (tam, kad kontūras būtų dar ryškesnis), tačiau be pieštuko vistiek padaryti idealiai nesigaus. Nude ir rožiniai lūpų dažai mažiau kaprizingi, jiems kontūras nėra būtinas, tačiau labai rekomenduojamas. Kodėl? Nes su pieštuku lūpų dažai išsilaiko ilgiau, ypač jeigu padengti visas arba didžiausią dalį lūpų su pieštuku ir tik po to paryškinti spalvą su lūpų dažais. Jeigu kalba eina apie lūpų blizgius, kurių konsistencija nėra lipni ir gerai išsilaiko, net negalvokite išsisukti be lūpų pieštuko, ypač jeigu spalvos ryškios. Šitoje vietoje labai rekomenduoju pasirinkti permatomos spalvos, universalų pieštuką tam, kad sutaupyti pinigų. Pagrindinė permatomo pieštuko užduotis, neleisti lūpų dažui ar blizgiui išbėgti už lūpų kontūrą, plius jis idealiai tinka prie visų kosmetinėje turimų blizgių atspalvių.
Šnekant apie naują Make up Factory Lip Liner lūpų pieštukų seriją, noriu pasakyti, kad man patiko tiek tekstūra, lūpų pieštukai labai minkšti (kas yra svarbiausiai, nes brūžinti lūpas niekas nenori), gerai atlieka savo darbą, gerai pigmentuoti (nes sunkiai nusivalo, ką jau sakyti apie tai, kad su kais net labai kaprizingi lūpų dažai išsilaiko žymiai ilgiau, bei be jų), spalvų pasirinkimas gana didelis, plius yra universalus bespalvos pieštukas. Dar noriu pridurti, kad drožiasi pieštukai gerai ir be problemų, nelūžinėja ir ilgai tarnauja.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, manau tikrai įvertinsite Make Up Factory lūpų pieštukų kokybę.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig