2016 m. spalio 8 d., šeštadienis

CRYSTAL CLEAR Alyvinis vėrinys su ametisto kristalu ir swarovski


Gražaus ir saulėto šeštadienio ryto, mano brangieji, šiandien mes šnekėsime apie papuošalus, o tiksliau apie naują Crystal Clear kolekciją, kurią jau galima apžiūrėti Alt Boutique parduotuvėje. Mano pasirinkimas - violetinės spalvos detalės, nes tik violetinis atspalvis gali suteikti kiek išskirtinumo mano mėgstamai pilkai spalvai, plius pilkos, violetinės ir auskinės spalvos derinys šio sezono 'must have', na o vertinant tai, kad akmenys turi magiškąją galią, savo pasirinkimu likau be galo patenkinta.






CRYSTAL CLEAR kolekcija – skaidriam protui ir sielai.
Pagrindinis akcentas yra natūralus, energetiškai stiprus Reiki kristalas. Šiame vėrinyje karaliauja ametisto kristalas, kuris stiprina valią, ramina, padeda išsivaduoti iš liūdesio.
Minimalistinis dizainas alsuoja išbaigtumu: visos detalės yra prasmingos ir nepamainomos.
Tai – papuošalas-transformeris. Kiekviena vėrinio gija gali puošti tiek vienumoje, tiek susilieti į harmoningą visumą.
Kaina: 25 EUR

Kur pirkti:










Mano nuomonė:

Aš esu iš tų žmonių, kurie labai retai skaito aprašymus, aš iš, kurie viską žino ir taip, todėl apie magiškąją akmenų galią perskaičiau tik dabar ir likau labai patenkinta savo pasirinkimu. Ametisto kristalas kaip aš spėjau perskaityti plačiau, suteikia ramybę, pusiausvyrą, harmoniją, skatina žmogaus dvasingumą. Pakrauna būstą teigiama energija, pašalina neigiamas emocijas. Bet koks daiktas (maistas, papuošalai, smilkalai... ) padėtas šalia ametisto apsivalo ir padidina galią. Grynumo, skaistumo, atsidavimo simbolis. Saugo nuo blogų minčių ir senų programų bei jas transformuoja. Tai vidinės laisvės akmuo, skatina sielos budimą, dvasinį budrumą, sugebėjimą apsispręsti, kūrėjo įkvėptų idėjų pagavimą. Padeda susikoncentruoti, gerina atmintį, mažina poreikį vertinti. Ramina bet kokius prisirišimus, skatina savikontrolę, suteikia emocinio tvirtumo, apvalo visas čakras. Tačiau labiausiai aktyvina trečios akies ir viršugalvio čakras. Ametistas taip pat įtakoja sapnus, sveikimą, ramybę, meilę, dvasinį pakylėjimą, apsaugą nuo vagių bei laimę. Gerina miegą (dėti po pagalve). Saugo kelionėse. Skatina sėkmingą verslą. Daro nešiotoją švelniu ir draugišku. 
Intuityviai išsirinkau būtent tai, ko man ir reikėjo, pašalinti neigiamas emocijas, apsisaugoti nuo blogų minčių ir sėkmingai dirbti. Dažnai sako, kad akmenys pasirenka savo šeimininkus, šį kartą - apibūsi meilė iš pirmo žvilgsnio, prisilietimo ir nepasakoma nuojauta, kad būtent to man ir reikia.
Šnekant apie patį papuošalą noriu pasakyti, kad jis pagamintas labai kokybiškai, labai didelis pliusas tai, kad papuošalą galima nešioti įvairiais būdais, tai transformeris, kuris keičiasi priklausomai nuo jūsų noro. Galima apsiriboti tik kristalu ant ilgos grandinės, o galima pasilikti tik Swaroski akmenuką prie pat kaklo, na o jeigu norisi, galima nešioti taip, kaip sugalvojo gamintojas, viską kartu. Dar didelis pliusas už įpakavimą, kiekviena grandinėlė buvo supakuota į atskirą maišelį, na su tokia nuostabia dėžute, papuošalas idealiai tinka dovanoti.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad labai rekomenduoju apžiūrėti CRYSTAL CLEAR kolekciją ir išsirinkti sau tai, kas patinka labiausiai, kartais reikia pasikliauti savo nuojauta.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig