2016 m. spalio 24 d., pirmadienis

MakeUp Eraser Black makiažo valymo servetėlė


Pagaliau grįžtame prie kosmetikos priemonių apžvalgų, pradėsime nuo MakeUp Eraser veido valymo servetėlės. Mano kolekcijoje ji jau antra, turiu rožinę, naudoju su dideliu malonumu, šiandien aptarsime visus pliusus, na o taip pat papasakosiu, kodėl verta turėti kelias servetėles savo kosmetinėje.




MakeUp Eraser Black makiažo valymo servetėlė tai – paprasčiausias būdas nuvalyti visa makiažą tik su trupučiu vandens. Ši šluostė pašalins net labai atsparų ir ilgai išliekantį makiažą, tokį kaip vandeniui atsparus blakstienų tušas, skystas akių apvadas, veido dažai ar sceninis makiažas.

MakeUp Eraser servetėlė greitai skina laurus ir pelno vis didesnį populiarumą dėl unikalių ir kokybiškų sudedamųjų dalių, kurių nerasite niekur kitur, tik įsigiję originalią prekę.

Kaina: 22,90 EUR

Kur pirkti: www.topbeuaty.lt














Mano nuomonė:

Kodėl man patiko naudoti MakeUp Eraser Pink makiažo valymo servetėlę? Nes tai paprasčiausias ir patogiausias būdas nuvalyti bet kokio tipo makiažą, nes sunkiausiai nuvalomas blakstienų tušas iš MAC (kuris nenusivalo jokia kita priemone, įskaitant ir mano mėgstamą vandeniui atsparų L'oreal makiažo valiklį) nusivalo gana greitai ir be jokių didelių pastangų. Dar vienas pliusas - nereikia naudoti jokių papildomų priemonių: prausyklių, valiklių, losjonų, micelinio vandens, vatos pagaliukų ir t.t. Pirmoji mintis buvo - wow, labai jau brangiai kainuoja ši servetėlė, tačiau iš kitos pusės susitaupo labai daug pinigų, aš jau kelis mėnesiui neperku nei vatos pagaliukų, nei prausyklių, o turimi stovi nenaudojami, nes kur kas paprasčiau makiažą valyti tiesiog su servetėle. 
Man pilnai užtenka nuvalyti makiažą kelis kartus ( iš vienos ir iš kitos pusės), toliau servetėlę galima skalbti. Ar galima servetėle skalbti rankomis? Galima, tačiau makiažo likučiais nusivalo sunkiai, po kelių skalbimų rankomis būtina skalbti jau skalbimo mašinoje. O ką daryti, kol servetėlė skalbiama ir džiūsta? Teisingai, turėti dar vieną, todėl mano rankose MakeUp Eraser Black makiažo valymo servetėlė. Servetėlės beveik identiškos, tik juoda man pasirodė kiek minkštesnė, negu rožinė, o gal tiesiog dėl to, kad du mėnesius naudojau rožinė be pertraukos. Kitas dalykas, kurį nepastebėjau naudojant rožinė servetėlė, juoda kiek labiau veliasi pirmą kartą naudojant, todėl prieš naudojimą labai rekomenduoju išskalbti servetėlę, o tik tada pradėti savo pažintį su ja. 
Ką noriu pasakyti apibendrinant, jeigu pavargote nuo milijono priemonių makiažo valymui, jeigu naudojate sunkiai nuvalomas makiažo priemones arba grimą, labai rekomenduoju MakeUp Eraser makiažo valymo servetėles, jos stebuklingos, o kaip patogu su jomis keliauti, net neįsivaizduojate, tačiau pilnam pasitenkinimui reikia kelių servetėlių. Ar rekomenduoju? O taip, tikrai taip. Dabar jau neįsivaizduoju savo gyvenimo be šio stebuklo.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig