2016 m. spalio 14 d., penktadienis

Makeup Revolution Ultra Blush skaistalų paletė (Golden Sugar)


Aš jau išmokau vertinti tik kokybę, nežiūrint į kainą, esu labai didelė Makeup revolution palečių mylėtoja ir gerbėja. Turiu ne vieną savo kosmetinėje, labai dažnai naudoju tik skaistalus, tiek kontūravimo, tiek šešėlius. Šiandien jūsų dėmesiui blizgių skaistalų paletė Golden Sugar.




Makeup Revolution Ultra Blush Golden Sugar skaistalų paletė tai nuostabi kolekcija susidedanti iš bronzatų, skaistalų, kepto bronzato ir dviejų keptų švytėjimo suteikiančių pudrų.

Kaina: 8,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:







Dvi blizgios spalvos identiškos su Makeup Revolution kontūravimo paletėje esančiomis spalvomis. Nors labai dažnai naudoju šią paletę, šitie atspalviai taip ir liko beveik nenaudojami. Baltas labai jau blizgus, blizgučiai tiesiog žėri, todėl tokias spalvas geriau palikti Kalėdoms. Rudas perlamutrinis atspalvis man patiko, naudojau vietoje bronzanto, tačiau vasarą Lietuvoje labai trumpa.





Nors rožinės spalvos iš pirmo žvilgsnio panašios į skaistalų paletę, jos visiškai skirtingos


Na ir pagaliau spalvos:





Mano nuomonė:

Kodėl man patinka Makeup Revolution paletės? Nes jos labai geros kokybės, stiprios pigmentacijos, gerai tušuojasi, o makiažai padaryti naudojant šias paletes išsilaiko kuo puikiausiai. Įvertinkime dar mažą kainą ir, manau būtent tai, sėkmės priežastis. Mano kosmetinėje labai daug palečių, jas patogu naudoti namuose, darant profesionalius makiažus, taip pat patogu pasiimti su savimi į kelionę. Kodėl būtent Golden Sugar? Mėgstu blizgučius ir higlighterius, ypač rožinės spalvos. Iš kitos pusės, mane pakerėjo užkepti skaistalai, kurie atrodo lyg prabangus marmuras.
Paletės pavadinimas sako pats už save, tai šiltos skaistalų spalvos, viena spalva matinė, ruda, tinka kontūravimui, visos kitos blizgios arba labai blizgios. Man labiausiai patiko rožinės spalvos, kurios atrodo wow, kaip gražiai ir efektingai, tačiau šitoje vietoje svarbu nepadauginti. Beveik nenaudojama balta ir ruda (kitoje paletėje) čia žiūrisi labai gražiai ir tikrai savo vietoje. Mažiausiai kol kas patiko ryžai ruda ir auksinė, nes tokios spalvos tinka tik vasarai. Bet kokiu atveju, visos spalvos gali būti naudojanos kaip skaistalai arba šešėliai, išsilaiko puikiai.
Na o pabaigai noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju išbandyti Makeup Revolution paletes, jos tikrai tobulos. Nuo kokios pradėti? Nuo kontūravimo ir skaistalų, o toliau prie šešėlių...


PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig