2016 m. spalio 14 d., penktadienis

Sammydress Chic Applique Stand Collar Long Sleeve Coat For Women


Kaip ir žadėjau, apie striukė ir www.sammydress.com, juk rudens sezonas jau įpusėjo, todėl jį privalo būti jūsų spintoje. Chaki spalva šį sezoną ant bangos, na o išsiuvinėtos detalės tiesiog 'must have'. Vis kankinausi, nes norėjau nusipirkti panašią iš ZARA, bet pamačius kelias merginas su identiškomis per pristatymus apsigalvojau, už savo pinigus nenoriu jaustis kaip iš inkubatoriaus, nors neslėpsiu, modelis tikrai be galo gražus ir fainas. Pagaliau pamačiau šį variantą internetinėje parduotuvėje ir užsakiau... žiūrime nuotraukas... Likau OMG kokia laiminga...











Striukė nėra super šilta, tačiau labai gerai pasiūta ir maloni, na o ryškios detalės tikrai neliks nepastebėtos. Užsakymo teko laukti ilgokai, apie mėnesį, tačiau buvo tikrai verta. Gamintojas rašo, kad striukė tiks nuo XS iki M dydžio, tikrai sutinku, gale galima užrišti ir pasiaurinti, jeigu bus per platu. Na o aš nešioju taip, nes man patinka būtent tokie modeliai.

Pagaliau ir Diesel laikrodis tapo labiau priderinamas, nes vasarą norėtųsi kiek mažesnio ir klasikinio modelio, o žiemą, prie sunkesnių ir storesnių drabužių jis tinka idealiai.

Nuotraukos: Sandra (www.kurmanoraktai.lt)

Striukė - www.sammydress.com
Sijonas - Zara
Akiniai - Jimmy Choo
Laikrodis - Diesel (Mados Prieskoniai)
Apyrankė - Pandora
Rankinė - New Yorker







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig