2016 m. spalio 15 d., šeštadienis

L'ERBOLARIO Delicalma Drėkinamasis veido kremas ir maitinamasis veido aliejus


Labas rytas, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie veido priežiūros priemones iš L'erbolario, kurios tiesiog wow. Pamenu, per naujienų pristatymą, net nenorėjau paleisti šio stebuklingo aliejaus iš savo rankų. Taip, taip, jau pasakojau bloge, kaip per kelias dienas su įjungtu šildymu, mano oda iš mišrios tapo jautri ir labai sausa. Visos priemonės, kurios buvo naudojamos ir puikiai tiko, buvo neveiksmingos. Įsivaizduokite, tepi kreminę pudrą, o veidas šerpėtuoja, net lygiai neeina užtepti. Būtent rudenį ir pavasarį man reikia nuo pagrindu keisti veido priežiūrą, labai apsidžiaugiau gavus drėkinamąją ir maitinamą L'erbolario priemones testavimui iš Delicalma linijos, skirtai jautriai odai.




L'ERBOLARIO Delicalma Drėkinamasis veido kremas

Dėka portulakos, imbiero, avižų ir šlamučio ekstraktų, kurie sudaro Delicalma Complex° formulę, šis kremas yra itin draugiškas jautriai odai. Jis ne tik suteikia komfortą ir drėkina, bet ir sumažina lokalius paraudimus bei pašaliną hiperreakcijos sukeltą sudirgimą. Slyvų aliejus kartu su distiliuotu vandeniu ir oraganiniu imbiero ekstraktu sustiprina odos apsaugą ir ją atgaivina. Naudojimas: Kremu ištepkite nuvalytą odą ryte ir vakare, švelniai išmasažuokite ir leiksite jam įsigerti. Idealiai tinka naudojimui kartu su Delicalma dviejų fazių aliejumi, Delicalma miceliniu vandeniu ir akių kontūro kremu su ramunėlių ir vynuogių sėklomis. 100% pagaminta Italijoje. Dermatologų patikrintas. Be GMO. Organiška kosmetika. NEBANDYTA SU GYVŪNAIS.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 38,50 EUR




L'ERBOLARIO Delicalma Maitinamasis veido aliejus


Labai efektyvi priemonė, kuri jautriai odai iškart iškart suteikia palengvėjimą, pašalina paraudimus ir hiperreakcijos sukeltą diskomforą. Tai įvyktsa dėka Delicalma Complex°, kurios formulę sudaro portulakos, imbiero, avižų ir šlamučio ekstraktai. Apsauginai distiliuoto vandens ir imbiero ekstrakto efektai dirba kartu su slyvų, argano ir saulėgrąžų aliejais, kad maitintų, minkštintų ir atpalaiduotų odą. Naudojimas: Suplakite buteliuką, kad susiplaktų du sluoksniai, išpilkite maža aliejaus kiekį ant vatelės ir išmasažuokite. Turint labai sausą odą, priemonę galima naudoti, kaip pagrindą prieš naudojant Delicalma 24h veido kremą. Priemonė skirta ne tik veidui – norint naudoti, kaip tikslinę priežiūros priemonę, reikėtų išmirkyti vatelę aliejuje ir ištepti tas vietas, kurios labiausiai linkusios į paraudimus (labiausiai kaklą, sritį po kaklų, nosies sritį). Tobulai tinka su Delicalma miceliniu vandeniu ir Delicalma 24h veido kremu. 100% pagaminta Italijoje. Dermatologų patikrintas. Be GMO. Organiška kosmetika. NEBANDYTA SU GYVŪNAIS.
Talpa: 30 ml.

Kaina: 28,50 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada parduotuvėse










Mano nuomonė:

Jeigu yra pasirinkimas, aš pasirinksiu L'erbolario, dievinu šį Itališką kosmetikos brendą, jis man kelia pasitikėjimą. Pirmas prisilietimas ir tai jau meilė iš pirmo žvilgsnio. Nesakau, kad visos priemonės iš eilės man tinka, ne, reikia atrinkti ir įvertinti kvapus, nes jie dažniausiai būna stiprūs (aš dabar šneku apie kūno ir plaukų priežiūrą) ir kiek švelnesni (šnekant apie veido priežiūrą). Noriu priminti, kad L'erbolario priemonių gamybai naudojamos organinės medžiagos, priemonės nebandomos su gyvūnais.
Na o dabar apie L'ERBOLARIO Delicalma, aš nepasakosiu apie ingredientus, apie juos skaitome gamintojo aprašyme, kažką daugiau pridurti ir negalėsiu, nes man svarbiau poveikis ir rezultatas.
kaip jau supratote, bandžiau atgaivinti savo sausą odą ir atstatyti drėgmės balansą, todėl aliejus, mano manymu, man tiko labiausiai. Negaliu pasakyti, kad tai 100% tirštas aliejus, ne, tai destiliuoti vandens, aliejų ir vertingų ekstraktų mišinys, aliejuką prieš naudojimą reikia suplakti, akivaizdžiai matosi ne vientisa konsistencija, tačiau tas mane ir papirko. Aliejus nėra tiršras, neriebina veido, turi vos jaučiamą, gaivų kvapą, gerai maitina veido odą ir tinka naudoti vakarais prieš miegą. Aliejus susigeria gana greitai, nepalieka riebaus sluoksnio ant veido. Aš pradėjau jį naudoti kiekvieną dieną (kartais net po du kartus) - rezultatas - spuogai, kas per daug, tas nesveika. Todėl pradėjau kaitalioti kremo ir aliejaus naudojimą, prieš į kremą įmaišydavau kelis lašelius aliejaus, rezultatas buvo daug geresnis, veidas pamaitintas, o spuogai neatsirasdavo.
Šnekant apie L'ERBOLARIO Delicalma drėkinamąjį kremą noriu pasakyti, kad jis gana tirštos, tačiau irgi neriebios konsistencijos, susigeria akimirksniu, veidas po naudojimo stangrus, po savaitės naudojimo kart su aliejumi, mano odos balansas atsistatė, dabar veido odą normali, aš labai stengiuosi išlaikyti būtent šią pusiausvyrą, nes dabar veidas atrodo tiesiog idealiai.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad L'erbolario kosmetika tikrai verta dėmesio ir savo aukšto įvertinimo, jeigu bijote pirkti pilną įpakavimą iš karto, paprašykite mėginuką. Nuo kelių mėginukų prasidėjo mano meilė būtent šitam Itališkam kosmetikos brandui.


PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig