2016 m. spalio 15 d., šeštadienis

MISSHA M Smoothing Care lūpų šveitiklis

o

Matiniai lūpų dažai nenuleidžia savo pozicijų, kiekvienas kosmetikos brandai išleido šį rudenį po kelis matinius lūpų dažų, blizgių arba lakų variantus. Tačiau ką daryti, jeigu norisi naudoti matinius lūpų dažus, o lūpos sausos, užtepi lūpdažį, o jis atrodo tragiškai? Į pagalbą skuba lūpų šveitikliai ir balzamai. Šiandien jūsų dėmesiui MISSHA M Smoothing Care lūpų šveitiklis, kuris pagamintas medaus pagrindu su labaismulkiomis šveičiamosiomis dalelėmėmis








MISSHA M Smoothing Care lūpų šveitiklis pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, maitina ir švelnina lūpas.

Pagrindiniai ingridientai:
Cukranendrės ir juodojo gluosnio žievės ekstraktai - minkština negyvas odos ląsteles;
Riešutmedžio kevalo milteliai ir mikro granulės - efektyviai pašalina negyvas odos ląsteles;
Manukos medus, pantenolis, trijų riešutų (migdolų, makadamijos ir kukui) kompleksas - drėkina ir maitina.

Naudojimas. Nedidelį kiekį MISSHA M Smoothing Care lūpų šveitiklio užtepkite ant lūpų ir masažuokite 1-2 minutes. Nuvalykite servetėle ar nuplaukite drungnu vandeniu.

Talpa: 13 ml.

Kaina: 11,99 EUR

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Šitas lūpų šveitiklis pagamintas laikantis geriausių Korėjitškos kosmetikos gamybos tradicijų. Sudėtyje manuka medus, kuris stipriai jaučiais, labai mažos šveičiamosios dalelės, kurios pašalina visas negyvas ląsteles ir šerpetojimus nuo lūpų paviršiaus, plius suaktyvina kraujotaką ir puoselėja lūpas. Trijų riešutų aliejų kompleksas drėkina lūpas, suteikia joms švelnumo ir minkštumo. Ar tokios priemonės yra būtinos? Aš manau kad taip, kartais tiesiog lūpų balzamo neužtenka, juk MAC, Sleek, Urban Decay matiniai lūpų dažai sausina lūpas, o po MAC retro matte lūpų dažų ir matinių blizgesių naudojimo lūpos sausos kaip Sacharos dykuma. Būtent po tokių makiažų labai rekomenduoju vakare užtepti šveitiklį, na o po šveitiklio - lūpų balzamą (norint didesnio arba stipresnio efekto, rekomenduojama pereiti per lūpas su dantų šepetėliu, tada šveičiamasis efektas jausis stipriau). Po tokios lengvos procedūros iš ryto vėl galima naudoti matinius lūpų dažus ir džiaugtis tobulu rezultatu.



PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig